Ortaokul > Yabancı Dil Eğitimi

İngilizce edinimine uygun öğrenme ortamlarında öğrencilerimizin; dinleme, okuma, yazma ve konuşma becerilerini geliştirmeye yönelik öğrenme deneyimleri sağlanır.
Kendilerini İngilizce olarak ifade etme, başkalarını tanıma ve iletişime geçme, akademik değerlendirmelerde İngilizce bilgisini yansıtma alanlarında öğrencilerimizin gelişimi desteklenir.
5. sınıflarımız İngilizce hazırlık sınıfı olarak değerlendirilir. 5.sınıf ders saati olarak en yoğun İngilizce eğitiminin sunulduğu sınıf düzeyidir.
Her sınıf düzeyi için yapılan çalışmaların planlanmasında, okul hedeflerimiz ve Avrupa Ortak Dil Çerçeve­si kriterleri referans alınır.
Öğrenci gelişim süreci ve uygulanan programın verimliliği, çeşitli ölçme-değerlendirme araçları ile yakından izlenir. Öğrencilerimizin merakını, ilgisini ve yaratıcılığını besleyen, iletişime dayalı, dijital araçların etkin kullanıldığı başa­rılı bir yabancı dil eğitimi sunulur.