Hakkımızda

Özel Acıbadem Okulları, milli ve manevi değerlerimize bağlı, kendisi ve çevresi ile barışık, etkili ve sağlıklı iletişim kurabilen, yaşam boyu gayretli, öğrenmeyi bilen ve sürekli gelişime açık, güzel ahlaklı bireyler yetiştirmek amacıyla 2012 yılında Üsküdar’da Acıbadem Mahallesi’nde kuruldu.

Okulumuz, iyi yapılandırılmış profesyonel DEĞERLER EĞİTİMİ, güçlü YABANCI DİL EĞİTİMİ, tam öğrenme odaklı AKADEMİK EĞİTİM, bireysel, aile, iş ve toplumsal yaşamın vazgeçilmez becerilerini kazandıran özel BECERİ GELİŞTİRME PROGRAMLARI ile kısa sürede kalitesini kanıtlamıştır.

Okulöncesi-Anasınıfı, İlkokul ve Ortaokul düzeylerinde eğitim-öğretim faaliyetlerini sürdüren okullarımız Boğaziçi Eğitim Hizmetleri’ne bağlı olarak kurulmuştur.