Güvenlik

Okullarımızda öğrencilerimiz, çalışanlarımız ve ziyaretçilerimizin güvenliği bizim için önemlidir. Tüm öğrencilerimizin, çalışanlarımızın ve ziyaretçilerimizin güvenlikle ilgili kurallara uymalarının sağlanmak ve kuruma ait bina, bahçe, ortak alanlar ile her türlü taşıt, malzeme ve ekipmanın güvenliğinin kesintisiz korunmasını  sağlamak üzere gerekli çalışmalar hassasiyet ile uygulanır. Kampüslerimiz 24 saat görev yapan güvenlik görevlileri ve güvenlik kameralarıyla kontrol edilir, gerekli önlemler alınır.

Velilerimiz ve ziyaretçilerimiz randevuları olması halinde, gerekli kimlik ve sağlık sorgulamaları yapılarak kampüslerimize alınırlar.

Servis kullanmayan öğrencilerimiz okul çıkışında öğretmenlerinin ve okul yöneticilerinin kontrolü altında velilerine teslim edilir.