Yemek Menüsü

05 Temmuz
Pazartesi


Sabah

Siyah Zeytin

Tereyağ/Bal

Beyaz Peynir

Domates/Salatalık

Haşlanmış Yumurta


Öğle

Mercimek Çorbası

Orman Kebabı

Tereyağlı Pirinç Pilavı

Salata


İkindi

06 Temmuz
Salı


Sabah

Siyah Zeytin

Tereyağ/Bal

Domates/Salatalık

Kaşar Peyniri

Tost


Öğle

Tutmaç Çorbası

Etli Taze Fasulye

Spagetti Makarna

Salata


İkindi

07 Temmuz
Çarşamba


Sabah

Siyah Zeytin

Tereyağ/Bal

Domates/Salatalık

Tost

Beyaz Peynir

Omlet


Öğle

Tavuk Çorbası

Tavuk Döner

Bulgur Pilavı

Cacık


İkindi

08 Temmuz
Perşembe


Sabah

Siyah Zeytin

Tereyağ/Bal

Domates/Salatalık

Örgü Peyniri

Pankek


Öğle

Ezogelin Çorba

Fırın Köfte

Patates Püresi

Salata


İkindi

09 Temmuz
Cuma


Sabah

Siyah Zeytin

Tereyağ/Bal

Domates/Salatalık

Beyaz Peynir

Haşlanmış Yumurta


Öğle

Yayla Çorbası

Etli Nohut

Tereyağlı Pirinç Pilavı

Yoğurt


İkindi

12 Temmuz
Pazartesi


Sabah

Siyah Zeytin

Tereyağ/Bal

Kaşar Peyniri

Domates/Salatalık

Haşlanmış Yumurta


Öğle

Mercimek Çorbası

Patlıcan Kebabı

Tereyağlı Pirinç Pilavı

Salata


İkindi

13 Temmuz
Salı


Sabah

Siyah Zeytin

Tereyağ/Bal

Kaşar Peyniri

Domates/Salatalık

Patates Tava


Öğle

Domates Çorbası

Etli Kabak Dolma

Spagetti Makarna

Yoğurt


İkindi

14 Temmuz
Çarşamba


Sabah

Siyah Zeytin

Tereyağ/Bal

Kaşar Peyniri

Domates/Salatalık

Menemen


Öğle

Tutmaç Çorbası

Rosto Köfte

Patates Püresi

Salata


İkindi

15 Temmuz
Perşembe


Sabah

Siyah Zeytin

Tereyağ/Bal

Domates/Salatalık

Örgü Peyniri

Pankek


Öğle

Yayla Çorbası

Tavuk Izgara

Makarna

Salata


İkindi

16 Temmuz
Cuma


Sabah

Siyah Zeytin

Tereyağ/Bal

Domates/Salatalık

Beyaz Peynir

Haşlanmış Yumurta


Öğle

Mercimek Çorbası

Kıymalı Fırın Patates

Bulgur Pilavı

Cacık


İkindi

19 Temmuz
Pazartesi


Sabah

RESMİ TATİL


Öğle

RESMİ TATİL


İkindi

20 Temmuz
Salı


Sabah

RESMİ TATİL


Öğle

RESMİ TATİL


İkindi

21 Temmuz
Çarşamba


Sabah

RESMİ TATİL


Öğle

RESMİ TATİL


İkindi

22 Temmuz
Perşembe


Sabah

RESMİ TATİL


Öğle

RESMİ TATİL


İkindi

23 Temmuz
Cuma


Sabah

RESMİ TATİL


Öğle

RESMİ TATİL


İkindi

26 Temmuz
Pazartesi


Sabah

Siyah Zeytin

Tereyağ/Bal

Beyaz Peynir

Domates/Salatalık

Haşlanmış Yumurta


Öğle

Ezogelin Çorba

Etli Patates

Tereyağlı Pirinç Pilavı

Salata


İkindi

27 Temmuz
Salı


Sabah

Siyah Zeytin

Tereyağ/Bal

Domates/Salatalık

Örgü Peyniri

Patates Tava


Öğle

Tavuk Suyu Çorbası

Etli Kabak Dolma

Boncuk Makarna

Yoğurt


İkindi

28 Temmuz
Çarşamba


Sabah

Siyah Zeytin

Tereyağ/Bal

Domates/Salatalık

Kaşar Peyniri

Menemen


Öğle

Mercimek Çorbası

Tavuk Sote

Bulgur Pilavı

Salata


İkindi

29 Temmuz
Perşembe


Sabah

Siyah Zeytin

Tereyağ/Bal

Domates/Salatalık

Kaşar Peyniri

Pankek


Öğle

Şehriye Çorbası

Etli Barbunya

Makarna

Yoğurt


İkindi

30 Temmuz
Cuma


Sabah

Siyah Zeytin

Tereyağ/Bal

Domates/Salatalık

Kaşar Peyniri


Öğle

Domates Çorbası

İzmir Köfte

Bulgur Pilavı

Cacık


İkindi

Özel Acıbadem Okulları olarak çocuklarımızın sağlıklı, lezzetli ve doğru beslenmeleri için kaliteli markalardan, taze sebze, meyve, et ve balık gibi yiyeceklerden oluşan menülerimizi gıda mühendisi ve yemek komisyonu denetiminde kendi mutfağımızda kendimiz hazırlıyor ve ikram ediyoruz.

  • Kullanılan gıda ürünleri Türk Gıda Kodeksi, Türk Standartları Enstitüsü kalite belgelerine sahip en kaliteli ürünlerden seçilerek satın alınmaktadır.
  • Menülerimiz mevsim şartlarına uygun olacak ürünlerin içeriğinden hazırlanıp hiçbir katkı maddesi ve hazır gıdadan oluşan ürün kullanılmamaktadır.
  • Menülerimizde haftalık olarak et, beyaz et, sebze ve bakliyat ürünleri gibi her şeyden tüketilecek şekilde kapsamlı olarak hazırlanmaktadır.
  • Kullandığımız sebze, meyve, et ve beyaz etler taze olması için günlük veya haftalık olarak temin edilmektedir.
  • Kahvaltılık olarak ikram edilen börek çeşitlerimiz ve zeytinyağlı sarmalarımız mutfak personelimiz tarafından ev usulü olarak üretilmektedir.
  • Menülerimizdeki köfte çeşitleri okulumuzda çekilen etlerden oluşan kıymadan üretilmektedir.
  • Menülerimizin kalorileri hesaplanmaktadır.
  • Pişen yemeklerimizin numuneleri 72 saat saklanmaktadır.
  • Mutfak ve yemekhane hijyen kurallarına uygun araç ve gereçlerle hazırlanmakta ve temizlenmekte olup Acıbadem Okulu Mutfağında üretilmektedir.
  • Yemeklerin yapımında kullandığımız su ve üretilen yemekler periyodik analizlerle denetlenmektedir.
  • Mutfak personelimizin tüm hijyen ve temizlik eğitimini almış olup sertifikalıdır.

Kullandığımız başlıca markalarımız şu şekildedir;

  • Süt ve Süt ürünleri : Sütaş, Kaanlar, Torku, Tek süt, İtimat, Alionbaşı
  • Kahvaltılıklar: Seyidoğlu, Koska, Torku, Mudurnu
  • Yağ: Yudum, Kırlanğıç, Zade, Salat
  • Et ve Tavuk: Danet, Erpiliç
  • Ekmek: Halkekmek
  • Salça: Tat, Tamek
  • Makarna: Filiz