Yemek Menüsü

03 Kasım
Pazartesi


Sabah

Patates Kızartması

Yeşil Zeytin

Siyah Zeytin

Çeçil Peyniri

Domates/Salatalık

Mevsim Yeşillikleri

Reçel

Meyve Çayı


Öğle

Yayla Çorbası

Sahan Köfte

İmambayıldı

Kuskus Pilavı

Mısır Mücveri

Kırmızı Lahana Jülyen

Nar Salatası

Erzincan Salatası

Haydari

Meyve Kompostosu

Turşu

Mevsim Meyvesi


İkindi

Kurabiye

04 Kasım
Salı


Sabah

Menemen

Yeşil Zeytin

Siyah Zeytin

Kaşar Peyniri

Domates/Salatalık

Mevsim Yeşillikleri

Helva

Süt


Öğle

Domates Çorbası

Tiftik Tavuk

Bezelye

Tereyağlı Pirinç Pilavı

Kızarmış Kabak Piyazı

Havuç Salatası

Yeşillik Söğüş

Çoban Salata

Humus

Ayran

Acıbiber Turşusu

Fıstıklı İrmik Helvası


İkindi

Meyve

05 Kasım
Çarşamba


Sabah

Poğaça

Siyah Zeytin/Yeşil Zeytin

Üçgen Peynir

Beyaz Peynir

Domates/Salatalık

Mevsim Yeşillikleri

Tereyağ/Bal

Meyve Çayı


Öğle

Ezogelin Çorba

Parmak Çıtır Mezgit

Nevşehir Tava

Makarna

Diyet Special

Kırmızı Lahana Salatası

Roka Salatası

Osmanlı Ezme

Soğanlı Adana Salatası

Limonata

Turşu

Mevsim Meyvesi


İkindi

Muz&Süt

06 Kasım
Perşembe


Sabah

Haşlanmış Yumurta

Siyah Zeytin/Yeşil Zeytin

Çubuk Peynir

Beyaz Peynir

Domates/Salatalık

Mevsim Yeşillikleri

Tahin Pekmez

Süt


Öğle

Ayran Aşı

Kuru Fasülye

Karışık Sebzeli Musakka

Tereyağlı Pirinç Pilavı

Zeytinyağlı Kereviz

Havuç Jülyen

Bolu Salatası

Çiğ Köfte

Göbek Söğüş

Cacık

Pancar Salamura

Elmalı Turta


İkindi

Meyve

07 Kasım
Cuma


Sabah

Omlet

Yeşil Zeytin

Siyah Zeytin

Örgü Peyniri

Domates/Salatalık

Mevsim Yeşillikleri

Fındık Kreması

Meyve Çayı


Öğle

Mercimek Çorbası

Köri Soslu Hindi

Biber Dolması

Makarna

Brokoli Salatası

Kırmızı Lahana Jülyen

Amasra Salatası

Şakşuka

Yoğurt

Meyve Kompostosu

Jalapeno Turşu

Renkli Kup


İkindi

Meyve

10 Kasım
Pazartesi


Sabah

ARA TATİL


Öğle

ARA TATİL


İkindi

ARA TATİL

11 Kasım
Salı


Sabah

ARA TATİL


Öğle

ARA TATİL


İkindi

ARA TATİL

12 Kasım
Çarşamba


Sabah

ARA TATİL


Öğle

ARA TATİL


İkindi

ARA TATİL

13 Kasım
Perşembe


Sabah

ARA TATİL


Öğle

ARA TATİL


İkindi

ARA TATİL

14 Kasım
Cuma


Sabah

ARA TATİL


Öğle

ARA TATİL


İkindi

ARA TATİL

17 Kasım
Pazartesi


Sabah

Peynirli Su Böreği

Yeşil Zeytin

Siyah Zeytin

Çeçil Peyniri

Domates/Salatalık

Mevsim Yeşillikleri

Helva

Meyve Çayı


Öğle

Domates Çorbası

Tas Kebabı

Ratatouille

Tereyağlı Pirinç Pilavı

Mısır Tempura

Havuç Salatası

Roka Salatası

Felafel

Taze Salatalık Mezesi

Meyve Kompostosu

Acıbiber Turşusu

Mevsim Meyvesi


İkindi

Muzlu Puding

18 Kasım
Salı


Sabah

Patates Kızartması

Yeşil Zeytin

Siyah Zeytin

Beyaz Peynir

Domates/Salatalık

Mevsim Yeşillikleri

Tereyağ/Bal

Süt


Öğle

Sebze Çorbası

Hindi Sote

Ispanak Yemeği

Bulgur Pilavı

Karnabahar Salatası

Kırmızı Lahana Jülyen

Bolu Salatası

Çoban Salata

Yoğurt

Limonata

Pancar Salamura

Mozaik Pasta


İkindi

Meyve

19 Kasım
Çarşamba


Sabah

Sebzeli Omlet

Siyah Zeytin/Yeşil Zeytin

Çubuk Peynir

Beyaz Peynir

Domates/Salatalık

Mevsim Yeşillikleri

Tahin Pekmez

Meyve Çayı


Öğle

Tarhana Çorbası

Etli Kuru Fasulye

Patlıcan Musakka

Tereyağlı Pirinç Pilavı

Ciğer Tava

Havuç Jülyen

Mercimek Köftesi

Göbek Söğüş

Cacık

Șahudi

Turşu

Kalburabastı


İkindi

Börek

20 Kasım
Perşembe


Sabah

Poğaça

Yeşil Zeytin

Siyah Zeytin

Örgü Peyniri

Domates/Salatalık

Mevsim Yeşillikleri

Reçel

Süt


Öğle

Mercimek Çorbası

Fırında Tavuk Kanat

Biber Dolması

Makarna

Pritnisa

Kırmızı Lahana Salatası

Yeşillik Söğüş

Osmanlı Ezme

Yoğurt

Hibiskus Şerbeti

Turşu

Mevsim Meyvesi


İkindi

Sebzeli Kek

21 Kasım
Cuma


Sabah

Haşlanmış Yumurta

Yeşil Zeytin

Siyah Zeytin

Kaşar Peyniri

Domates/Salatalık

Mevsim Yeşillikleri

Fındık Kreması

Meyve Çayı


Öğle

Ezogelin Çorba

Köfte Izgara

Kabak Graten

Makarna

Enginar Salatası

Akdeniz Salata

Coslaw Salata

Sezar Salata

Caprese Salatası

Meyve Kompostosu

Turşu

Tiramisu


İkindi

Grissini - Kuru Meyve

24 Kasım
Pazartesi


Sabah

Menemen

Yeşil Zeytin

Siyah Zeytin

Beyaz Peynir

Domates/Salatalık

Mevsim Yeşillikleri

Reçel

Süt


Öğle

Toyga Çorba

Patatesli Kıbrıs Köfte

Karnabahar Yemeği

Bulgur Pilavı

Humus

Havuç Salatası

Garnitür Salata

Osmanlı Ezme

Amerikan Salatası

Meyve Kompostosu

Turşu

Mevsim Meyvesi


İkindi

Kek

25 Kasım
Salı


Sabah

Patates Kızartması

Siyah Zeytin/Yeşil Zeytin

Misket Peynir

Kaşar Peyniri

Domates/Salatalık

Mevsim Yeşillikleri

Tereyağ/Bal

Meyve Çayı


Öğle

Arabaşı Çorbası

Etli Nohut

Karışık Dolma

Tereyağlı Pirinç Pilavı

Tuzlu Kek

Yeşil Zeytin Salatası

Mevsim Salata

Beyaz Lahana Salatası

Yoğurt

Șahudi

Acıbiber Turşusu

Trileçe


İkindi

Meyve

26 Kasım
Çarşamba


Sabah

Açma

Siyah Zeytin/Yeşil Zeytin

Üçgen Peynir

Beyaz Peynir

Domates/Salatalık

Mevsim Yeşillikleri

Helva

Süt


Öğle

Mercimek Çorbası

Lahmacun

Pırasa Yemeği

Kajun Baharatlı Patates

Kilis Ezmesi

Kırmızı Lahana Salatası

Domates Söğüş

Göbek Söğüş

Turp Salatası

Ayran

Turşu

Mevsim Meyvesi


İkindi

Grissini - Kuru Meyve

27 Kasım
Perşembe


Sabah

Haşlanmış Yumurta

Yeşil Zeytin

Siyah Zeytin

Örgü Peyniri

Domates/Salatalık

Mevsim Yeşillikleri

Fındık Kreması

Meyve Çayı


Öğle

Düğün Çorbası

Tavuk Baget

Kıymalı Kabak Kalye

Makarna

Enginar Salatası

Çoban Salata

Amasra Salatası

Havuç Tarator

Pancar Salatası

Meyve Kompostosu

Turşu

Mevsim Meyvesi


İkindi

Patlamış Mısır

28 Kasım
Cuma


Sabah

Omlet

Yeşil Zeytin

Siyah Zeytin

Çeçil Peyniri

Domates/Salatalık

Mevsim Yeşillikleri

Reçel

Süt


Öğle

Ezogelin Çorba

Etli Yaprak Sarma

Melanzane

Peynirli Su Böreği

Patates Salatası

Çiğ Köfte

Göbek Söğüş

Yoğurt

Kabak Tarator

Limonata

Pancar Salamura

Çikolatalı Puding


İkindi

Meyve

Özel Acıbadem Okulları olarak çocuklarımızın sağlıklı, lezzetli ve doğru beslenmeleri için kaliteli markalardan, taze sebze, meyve, et ve balık gibi yiyeceklerden oluşan menülerimizi gıda mühendisi ve yemek komisyonu denetiminde kendi mutfağımızda kendimiz hazırlıyor ve ikram ediyoruz.

  • Kullanılan gıda ürünleri Türk Gıda Kodeksi, Türk Standartları Enstitüsü kalite belgelerine sahip en kaliteli ürünlerden seçilerek satın alınmaktadır.
  • Menülerimiz mevsim şartlarına uygun olacak ürünlerin içeriğinden hazırlanıp hiçbir katkı maddesi ve hazır gıdadan oluşan ürün kullanılmamaktadır.
  • Menülerimizde haftalık olarak et, beyaz et, sebze ve bakliyat ürünleri gibi her şeyden tüketilecek şekilde kapsamlı olarak hazırlanmaktadır.
  • Kullandığımız sebze, meyve, et ve beyaz etler taze olması için günlük veya haftalık olarak temin edilmektedir.
  • Kahvaltılık olarak ikram edilen börek çeşitlerimiz ve zeytinyağlı sarmalarımız mutfak personelimiz tarafından ev usulü olarak üretilmektedir.
  • Menülerimizdeki köfte çeşitleri okulumuzda çekilen etlerden oluşan kıymadan üretilmektedir.
  • Menülerimizin kalorileri hesaplanmaktadır.
  • Pişen yemeklerimizin numuneleri 72 saat saklanmaktadır.
  • Mutfak ve yemekhane hijyen kurallarına uygun araç ve gereçlerle hazırlanmakta ve temizlenmekte olup Acıbadem Okulu Mutfağında üretilmektedir.
  • Yemeklerin yapımında kullandığımız su ve üretilen yemekler periyodik analizlerle denetlenmektedir.
  • Mutfak personelimizin tüm hijyen ve temizlik eğitimini almış olup sertifikalıdır.

Kullandığımız başlıca markalarımız şu şekildedir;

  • Süt ve Süt ürünleri : Sütaş, Kaanlar, Torku, Tek süt, İtimat, Alionbaşı
  • Kahvaltılıklar: Seyidoğlu, Koska, Torku, Mudurnu
  • Yağ: Yudum, Kırlanğıç, Zade, Salat
  • Et ve Tavuk: Danet, Erpiliç
  • Ekmek: Halkekmek
  • Salça: Tat, Tamek
  • Makarna: Filiz