Yemek Menüsü

18 Kasım
Pazartesi


Sabah

Çubuk Peynir

Siyah Zeytin/Yeşil Zeytin

Domates/Salatalık

Tereyağ/Bal

Mevsim Yeşillikleri

Haşlanmış Yumurta

Meyve Çayı


Öğle

Sebze Çorbası

İnegöl Köfte

İmambayıldı

Bulgur Pilavı

Fasülye Piyazı

Pancar Salatası

Çoban Salata

Yeşillik Söğüş

Amerikan Salatası

Yoğurt

Șahudi

Çikolatalı Pasta


İkindi

Meyve

19 Kasım
Salı


Sabah

Misket Peynir

Siyah Zeytin/Yeşil Zeytin

Domates/Salatalık

Mevsim Yeşillikleri

Reçel

Fırında Patates

Süt


Öğle

Domates Çorbası

Tiftik Tavuk

Ratatouille

Tereyağlı Pirinç Pilavı

Karnabahar Pane

Havuç Salatası

Domates Salatası

Kilis Ezmesi

Roka Salatası

Ayran

Turşu

Meyve


İkindi

Islak Kek

20 Kasım
Çarşamba


Sabah

Beyaz Peynir

Siyah Zeytin/Yeşil Zeytin

Domates/Salatalık

Mevsim Yeşillikleri

Helva

Omlet

Meyve Çayı


Öğle

Ezogelin Çorba

Etli Yaprak Sarma

Patlıcan Graten

Peynirli Su Böreği

Hardallı Patates Salatası

Kırmızı Lahana Jülyen

Mantar Salatası

Akdeniz Salata

Yoğurt

Nuraniye

Turşu

Profiterol


İkindi

Kuruyemiş

21 Kasım
Perşembe


Sabah

Üçgen Peynir

Siyah Zeytin/Yeşil Zeytin

Domates/Salatalık

Mevsim Yeşillikleri

Fındık Kreması

Poğaça

Süt


Öğle

Kremalı Mantar Çorbası

Taze Fasulye

Tereyağlı Pirinç Pilavı

Ciğer Tava

Havuç Jülyen

Kilis Ezmesi

Salata

Mısır Salatası

Osmanlı Ezme

Turşu

Meyve

Etli Nohut


İkindi

Meyveli Yoğurt

22 Kasım
Cuma


Sabah

Kaşar Peyniri

Siyah Zeytin/Yeşil Zeytin

Domates/Salatalık

Tahin Pekmez

Mevsim Yeşillikleri

Peynirli Omlet

Meyve Çayı


Öğle

Mercimek Çorbası

Sebzeli Piliç Sote

Antep Dolması

Makarna

Sebzeli Kek

Kırmızı Lahana Salatası

Garnitür Salata

Çiğ Köfte

Göbek Söğüş

Yoğurt

Acıbiber Turşusu

Muhallebi


İkindi

Meyve

25 Kasım
Pazartesi


Sabah

Kaşar Peyniri

Siyah Zeytin/Yeşil Zeytin

Domates/Salatalık

Mevsim Yeşillikleri

Karışık Pizza

Helva

Süt


Öğle

Mercimek Çorbası

Hasan Paşa Köfte

Kabak Graten

Tereyağlı Pirinç Pilavı

Diyet Special

Havuç Salatası

Erzincan Salatası

Felafel

Taze Salatalık Mezesi

Bolu Salatası

Acıbiber Turşusu

Meyve


İkindi

Grissini

26 Kasım
Salı


Sabah

Çubuk Peynir

Siyah Zeytin/Yeşil Zeytin

Domates/Salatalık

Tereyağ/Bal

Mevsim Yeşillikleri

Menemen

Meyve Çayı


Öğle

Domates Çorbası

Tavuklu Çentik Kebabı

Pırasa Yemeği

Köri Soslu Makarna

Renkli Kış Salatası

Kırmızı Lahana Jülyen

Akdeniz Salata

Kısır

Yoğurt

Hibiskus Şerbeti

Turşu

Magnolya


İkindi

Meyve

27 Kasım
Çarşamba


Sabah

Misket Peynir

Siyah Zeytin/Yeşil Zeytin

Domates/Salatalık

Mevsim Yeşillikleri

Reçel

Fırında Patates

Süt


Öğle

Toyga Çorba

Etli Kuru Fasulye

Sebzeli Güveç

Tereyağlı Pirinç Pilavı

Zeytinyağlı Bamya

Havuç Jülyen

Mevsim Salata

Peynirli Roka Salatası

Cacık

Kilis Ezmesi

Turşu

Meyve


İkindi

Kakaolu Kek

28 Kasım
Perşembe


Sabah

Beyaz Peynir

Siyah Zeytin/Yeşil Zeytin

Domates/Salatalık

Mevsim Yeşillikleri

Tahin Pekmez

Haşlanmış Yumurta

Meyve Çayı


Öğle

Ezogelin Çorba

Janjula

Antep Dolması

Makarna

Pırasa Mücveri

Kırmızı Lahana Salatası

Osmanlı Ezme

Amasra Salatası

Yoğurt

Mısır Salatası

Pancar Salamura

Lokma Tatlısı


İkindi

Muz&Süt

29 Kasım
Cuma


Sabah

Üçgen Peynir

Siyah Zeytin/Yeşil Zeytin

Domates/Salatalık

Mevsim Yeşillikleri

Fındık Kreması

Simit

Süt


Öğle

Tarhana Çorbası

Et Döner

Bezelye

Tereyağlı Pirinç Pilavı

Renkli Kış Salatası

Bolu Salatası

Çoban Salata

Havuç Tarator

Ayran

Şakşuka

Turşu

Meyve


İkindi

Patates Kroket

Özel Acıbadem Okulları olarak çocuklarımızın sağlıklı, lezzetli ve doğru beslenmeleri için kaliteli markalardan, taze sebze, meyve, et ve balık gibi yiyeceklerden oluşan menülerimizi gıda mühendisi ve yemek komisyonu denetiminde kendi mutfağımızda kendimiz hazırlıyor ve ikram ediyoruz.

  • Kullanılan gıda ürünleri Türk Gıda Kodeksi, Türk Standartları Enstitüsü kalite belgelerine sahip en kaliteli ürünlerden seçilerek satın alınmaktadır.
  • Menülerimiz mevsim şartlarına uygun olacak ürünlerin içeriğinden hazırlanıp hiçbir katkı maddesi ve hazır gıdadan oluşan ürün kullanılmamaktadır.
  • Menülerimizde haftalık olarak et, beyaz et, sebze ve bakliyat ürünleri gibi her şeyden tüketilecek şekilde kapsamlı olarak hazırlanmaktadır.
  • Kullandığımız sebze, meyve, et ve beyaz etler taze olması için günlük veya haftalık olarak temin edilmektedir.
  • Kahvaltılık olarak ikram edilen börek çeşitlerimiz ve zeytinyağlı sarmalarımız mutfak personelimiz tarafından ev usulü olarak üretilmektedir.
  • Menülerimizdeki köfte çeşitleri okulumuzda çekilen etlerden oluşan kıymadan üretilmektedir.
  • Menülerimizin kalorileri hesaplanmaktadır.
  • Pişen yemeklerimizin numuneleri 72 saat saklanmaktadır.
  • Mutfak ve yemekhane hijyen kurallarına uygun araç ve gereçlerle hazırlanmakta ve temizlenmekte olup Acıbadem Okulu Mutfağında üretilmektedir.
  • Yemeklerin yapımında kullandığımız su ve üretilen yemekler periyodik analizlerle denetlenmektedir.
  • Mutfak personelimizin tüm hijyen ve temizlik eğitimini almış olup sertifikalıdır.

Kullandığımız başlıca markalarımız şu şekildedir;

  • Süt ve Süt ürünleri : Sütaş, Kaanlar, Torku, Tek süt, İtimat, Alionbaşı
  • Kahvaltılıklar: Seyidoğlu, Koska, Torku, Mudurnu
  • Yağ: Yudum, Kırlanğıç, Zade, Salat
  • Et ve Tavuk: Danet, Erpiliç
  • Ekmek: Halkekmek
  • Salça: Tat, Tamek
  • Makarna: Filiz