Yemek Menüsü

03 Ocak
Pazartesi


Sabah

Beyaz Peynir

Örgü Peyniri

Siyah Zeytin

Domates/Salatalık

Tereyağ/Bal

Tahin Pekmez

Omlet


Öğle

Mercimek Çorbası

Rosto Köfte

Patates Püresi

Akdeniz Salata


İkindi

Meyve

04 Ocak
Salı


Sabah

Beyaz Peynir

Kaşar Peyniri

Siyah Zeytin

Domates/Salatalık

Tereyağ/Bal

Tahin Pekmez

Menemen


Öğle

Tarhana Çorbası

Patlıcan Musakka

Tereyağlı Pirinç Pilavı

Yoğurt


İkindi

Meyve

05 Ocak
Çarşamba


Sabah

Beyaz Peynir

Örgü Peyniri

Siyah Zeytin

Domates/Salatalık

Tereyağ/Bal

Tahin Pekmez

Patates Tava


Öğle

Yayla Çorbası

Fırında Tavuk

Boncuk Makarna

Roka Salatası


İkindi

Simit & Karper Peynir

06 Ocak
Perşembe


Sabah

Beyaz Peynir

Kaşar Peyniri

Siyah Zeytin

Domates/Salatalık

Tereyağ/Bal

Tahin Pekmez

Kalem Börek


Öğle

Tarhana Çorbası

Etli Kuru Fasulye

Tereyağlı Pirinç Pilavı

Turşu

Baklava


İkindi

Kek

07 Ocak
Cuma


Sabah

Beyaz Peynir

Çeçil Peyniri

Siyah Zeytin

Domates/Salatalık

Tereyağ/Bal

Tahin Pekmez

Haşlanmış Yumurta


Öğle

Yayla Çorbası

Çoban Kavurma

Boncuk Makarna

Salata

Şekerpare


İkindi

Meyve

10 Ocak
Pazartesi


Sabah

Beyaz Peynir

Kaşar Peyniri

Siyah Zeytin

Domates/Salatalık

Tereyağ/Bal

Tahin Pekmez

Haşlanmış Yumurta


Öğle

Ezogelin Çorba

Orman Kebabı

Şehriyeli Pirinç Pilavı

Salata


İkindi

Meyve

11 Ocak
Salı


Sabah

Beyaz Peynir

Çeçil Peyniri

Siyah Zeytin

Domates/Salatalık

Tereyağ/Bal

Tahin Pekmez

Pankek


Öğle

Tavuk Suyu Çorbası

Etli Biber Dolma

Boncuk Makarna

Yoğurt


İkindi

Üzümlü Kek

12 Ocak
Çarşamba


Sabah

Beyaz Peynir

Örgü Peyniri

Siyah Zeytin

Domates/Salatalık

Tereyağ/Bal

Tahin Pekmez

Omlet


Öğle

Mercimek Çorbası

Tavuk Şiş Kebap

Bulgur Pilavı

Salata

Tulumba Tatlısı


İkindi

Meyve

13 Ocak
Perşembe


Sabah

Beyaz Peynir

Kaşar Peyniri

Siyah Zeytin

Domates/Salatalık

Tereyağ/Bal

Tahin Pekmez

Menemen


Öğle

Buğday Çorbası

Yöresel El Mantısı

Mercimekli Köfte

Yoğurt


İkindi

Hurma & Süt

14 Ocak
Cuma


Sabah

Beyaz Peynir

Çeçil Peyniri

Siyah Zeytin

Domates/Salatalık

Tereyağ/Bal

Tahin Pekmez

Çorba


Öğle

Kış Çorbası

Etli Nohut

Tereyağlı Pirinç Pilavı

Cacık

Revani


İkindi

Meyve

17 Ocak
Pazartesi


Sabah

Beyaz Peynir

Kaşar Peyniri

Siyah Zeytin

Domates/Salatalık

Tereyağ/Bal

Tahin Pekmez

Haşlanmış Yumurta


Öğle

Domates Çorbası

Kıymalı Kış Türlüsü

Bulgur Pilavı

Cacık


İkindi

Meyve

18 Ocak
Salı


Sabah

Beyaz Peynir

Örgü Peyniri

Siyah Zeytin

Domates/Salatalık

Tereyağ/Bal

Tahin Pekmez

Menemen


Öğle

Ezogelin Çorba

Tavuk Izgara

Boncuk Makarna

Salata

Baklava


İkindi

Simit & Karper Peynir

19 Ocak
Çarşamba


Sabah

Beyaz Peynir

Kaşar Peyniri

Siyah Zeytin

Domates/Salatalık

Tereyağ/Bal

Tahin Pekmez

Yumurtalı Ekmek


Öğle

Yayla Çorbası

Etli Bezelye

Tereyağlı Pirinç Pilavı

Yoğurt


İkindi

Meyve

20 Ocak
Perşembe


Sabah

Beyaz Peynir

Çeçil Peyniri

Siyah Zeytin

Domates/Salatalık

Tereyağ/Bal

Tahin Pekmez

Patates Tava


Öğle

Domates Çorbası

Etli Kuru Fasulye

Bulgur Pilavı

Cacık


İkindi

Galeta

Süt

21 Ocak
Cuma


Sabah

Beyaz Peynir

Örgü Peyniri

Siyah Zeytin

Domates/Salatalık

Tereyağ/Bal

Tahin Pekmez

Omlet


Öğle

Ezogelin Çorba

Sahan Köfte

Arpa Şehriye Pilavı

Salata

Mozaik Pasta


İkindi

Meyve

Özel Acıbadem Okulları olarak çocuklarımızın sağlıklı, lezzetli ve doğru beslenmeleri için kaliteli markalardan, taze sebze, meyve, et ve balık gibi yiyeceklerden oluşan menülerimizi gıda mühendisi ve yemek komisyonu denetiminde kendi mutfağımızda kendimiz hazırlıyor ve ikram ediyoruz.

  • Kullanılan gıda ürünleri Türk Gıda Kodeksi, Türk Standartları Enstitüsü kalite belgelerine sahip en kaliteli ürünlerden seçilerek satın alınmaktadır.
  • Menülerimiz mevsim şartlarına uygun olacak ürünlerin içeriğinden hazırlanıp hiçbir katkı maddesi ve hazır gıdadan oluşan ürün kullanılmamaktadır.
  • Menülerimizde haftalık olarak et, beyaz et, sebze ve bakliyat ürünleri gibi her şeyden tüketilecek şekilde kapsamlı olarak hazırlanmaktadır.
  • Kullandığımız sebze, meyve, et ve beyaz etler taze olması için günlük veya haftalık olarak temin edilmektedir.
  • Kahvaltılık olarak ikram edilen börek çeşitlerimiz ve zeytinyağlı sarmalarımız mutfak personelimiz tarafından ev usulü olarak üretilmektedir.
  • Menülerimizdeki köfte çeşitleri okulumuzda çekilen etlerden oluşan kıymadan üretilmektedir.
  • Menülerimizin kalorileri hesaplanmaktadır.
  • Pişen yemeklerimizin numuneleri 72 saat saklanmaktadır.
  • Mutfak ve yemekhane hijyen kurallarına uygun araç ve gereçlerle hazırlanmakta ve temizlenmekte olup Acıbadem Okulu Mutfağında üretilmektedir.
  • Yemeklerin yapımında kullandığımız su ve üretilen yemekler periyodik analizlerle denetlenmektedir.
  • Mutfak personelimizin tüm hijyen ve temizlik eğitimini almış olup sertifikalıdır.

Kullandığımız başlıca markalarımız şu şekildedir;

  • Süt ve Süt ürünleri : Sütaş, Kaanlar, Torku, Tek süt, İtimat, Alionbaşı
  • Kahvaltılıklar: Seyidoğlu, Koska, Torku, Mudurnu
  • Yağ: Yudum, Kırlanğıç, Zade, Salat
  • Et ve Tavuk: Danet, Erpiliç
  • Ekmek: Halkekmek
  • Salça: Tat, Tamek
  • Makarna: Filiz