Yemek Menüsü

02 Aralık Pazartesi

Sabah

  • BEYAZ PEYNİR
  • SİYAH ZEYTİN
  • HAŞLANMIŞ YUMURTA
  • TEREYAĞ / BAL

Öğle

  • EZOGELİN ÇORBA
  • DANA KIZARTMA FIRIN
  • TEREYAĞLI PİRİNÇ PİLAVI
  • ÇİĞ KÖFTE
  • YOĞURT
  • AÇIK BÜFE ZEYTİNYAĞLI VE SALATA

İkindi

  • CEVİZ&ÜZÜM

03 Aralık Salı

Sabah

  • KAŞAR PEYNİRİ
  • SİYAH ZEYTİN
  • PATATESLİ BÖREK
  • REÇEL

Öğle

  • ŞEHRİYE ÇORBASI
  • ETLİ PAZI SARMASI
  • MAKARNA
  • YOĞURT
  • AÇIK BÜFE ZEYTİNYAĞLI VE SALATA
  • BROWNI

İkindi

  • MUZ

04 Aralık Çarşamba

Sabah

  • BEYAZ PEYNİR
  • SİYAH ZEYTİN
  • TEREYAĞ / BAL
  • OMLET

Öğle

  • DOMATES ÇORBASI
  • KAŞARLI KÖFTE
  • TEREYAĞLI PİRİNÇ PİLAVI
  • KISIR
  • YOĞURT
  • AÇIK BÜFE ZEYTİNYAĞLI VE SALATA

İkindi

  • KEK

05 Aralık Perşembe

Sabah

  • ÇEÇİL PEYNİR
  • SİYAH ZEYTİN
  • TAHİN PEKMEZ
  • PATATES TAVA

Öğle

  • TAVUK DÜRÜM
  • PATATES TAVA
  • AYRAN
  • AÇIK BÜFE ZEYTİNYAĞLI VE SALATA
  • YAYLA ÇORBASI

İkindi

  • MANDALİNA

06 Aralık Cuma

Sabah

  • KAŞAR PEYNİRİ
  • SİYAH ZEYTİN
  • TEREYAĞ / BAL
  • ÇORBA

Öğle

  • TUTMAÇ ÇORBASI
  • ETLİ KURUFASULYE
  • BULGUR PİLAVI
  • YOĞURT
  • AÇIK BÜFE ZEYTİNYAĞLI VE SALATA
  • KADAYIFLI İRMİK TATLISI

İkindi

09 Aralık Pazartesi

Sabah

  • BEYAZ PEYNİR
  • SİYAH ZEYTİN
  • HAŞLANMIŞ YUMURTA
  • TEREYAĞ / BAL

Öğle

  • MERCİMEK ÇORBASI
  • MENGEN KAVURMA
  • NOHUTLU PİRİNÇ PİLAVI
  • YOĞURT
  • AÇIK BÜFE ZEYTİNYAĞLI VE SALATA

İkindi

  • KURU ÜZÜM / FINDIK

10 Aralık Salı

Sabah

  • KAŞAR PEYNİRİ
  • SİYAH ZEYTİN
  • REÇEL
  • BÖREK

Öğle

  • TAVUK SUYU ÇORBASI
  • ETLİ BİBER DOLMA
  • MAKARNA
  • YOĞURT
  • KISIR
  • AÇIK BÜFE ZEYTİNYAĞLI VE SALATA
  • MAGNOLYA

İkindi

  • MUZ

11 Aralık Çarşamba

Sabah

  • BEYAZ PEYNİR
  • SİYAH ZEYTİN
  • MENEMEN
  • TEREYAĞ / BAL

Öğle

  • EZOGELİN ÇORBA
  • HAMSİ TAVA
  • BONCUK MAKARNA
  • ÇİĞ KÖFTE
  • AÇIK BÜFE ZEYTİNYAĞLI VE SALATA
  • HELVA

İkindi

  • SİMİT/ KARPER PEYNİRİ

12 Aralık Perşembe

Sabah

  • ÇEÇİL PEYNİR
  • SİYAH ZEYTİN
  • PANKEK
  • TAHİN PEKMEZ

Öğle

  • SEBZE ÇORBASI
  • İZMİR KÖFTE
  • TEREYAĞLI PİRİNÇ PİLAVI
  • YOĞURT
  • AÇIK BÜFE ZEYTİNYAĞLI VE SALATA

İkindi

  • ELMA

13 Aralık Cuma

Sabah

  • KAŞAR PEYNİRİ
  • SİYAH ZEYTİN
  • HAŞLANMIŞ YUMURTA
  • TEREYAĞ / BAL

Öğle

  • YAYLA ÇORBASI
  • ETLİ NOHUT
  • BULGUR PİLAVI
  • TURŞU
  • AÇIK BÜFE ZEYTİNYAĞLI VE SALATA
  • ŞEKERPARE

İkindi

16 Aralık Pazartesi

Sabah

  • BEYAZ PEYNİR
  • SİYAH ZEYTİN
  • HAŞLANMIŞ YUMURTA
  • TEREYAĞ / BAL

Öğle

  • MERCİMEK ÇORBASI
  • ÇİFTLİK KEBABI
  • PATATES PÜRESİ
  • YOĞURT
  • ZEYTİNYAĞLI YAPRAK SARMA
  • AÇIK BÜFE ZEYTİNYAĞLI VE SALATA

İkindi

  • HURMA

17 Aralık Salı

Sabah

  • KAŞAR PEYNİRİ
  • SİYAH ZEYTİN
  • BÖREK
  • REÇEL

Öğle

  • BUĞDAY ÇORBASI
  • ETLİ BARBUNYA
  • BULGUR PİLAVI
  • YOĞURT
  • MERCİMEKLİ KÖFTE
  • AÇIK BÜFE ZEYTİNYAĞLI VE SALATA
  • HURMA TATLISI

İkindi

  • MANDALİNA

18 Aralık Çarşamba

Sabah

  • BEYAZ PEYNİR
  • SİYAH ZEYTİN
  • MENEMEN
  • TEREYAĞ / BAL

Öğle

  • DOMATES ÇORBASI
  • TAVUK SOTE
  • ŞEHRİYE PİLAVI
  • YOĞURT
  • AÇIK BÜFE ZEYTİNYAĞLI VE SALATA

İkindi

  • CEVİZ&ÜZÜM

19 Aralık Perşembe

Sabah

  • ÇEÇİL PEYNİR
  • SİYAH ZEYTİN
  • LİYONEZ PATATES
  • TAHİN PEKMEZ

Öğle

  • TAVUK SUYU ÇORBASI
  • KÖFTE IZGARA
  • TEREYAĞLI PİRİNÇ PİLAVI
  • YOĞURT
  • AÇIK BÜFE ZEYTİNYAĞLI VE SALATA

İkindi

  • ELMA

20 Aralık Cuma

Sabah

  • KAŞAR PEYNİRİ
  • SİYAH ZEYTİN
  • OMLET
  • TEREYAĞ / BAL

Öğle

  • EZOGELİN ÇORBA
  • ETLİ KABAK DOLMA
  • MAKARNA
  • YOĞURT
  • AÇIK BÜFE ZEYTİNYAĞLI VE SALATA
  • FISTIKLI İRMİK HELVASI

İkindi

23 Aralık Pazartesi

Sabah

  • BEYAZ PEYNİR
  • SİYAH ZEYTİN
  • HAŞLANMIŞ YUMURTA
  • TEREYAĞ / BAL

Öğle

  • EZOGELİN ÇORBA
  • ACIBADEM BURGER
  • PATATES TAVA
  • AYRAN
  • AÇIK BÜFE ZEYTİNYAĞLI VE SALATA

İkindi

  • KURU MEYVE

24 Aralık Salı

Sabah

  • KAŞAR PEYNİRİ
  • SİYAH ZEYTİN
  • BÖREK
  • REÇEL

Öğle

  • ERİŞTE ÇORBASI
  • ETLİ NOHUT
  • BULGUR PİLAVI
  • TURŞU
  • YOĞURT
  • AÇIK BÜFE ZEYTİNYAĞLI VE SALATA
  • TİRİLİÇE

İkindi

  • MUZ

25 Aralık Çarşamba

Sabah

  • BEYAZ PEYNİR
  • SİYAH ZEYTİN
  • PANKEK
  • TEREYAĞ / BAL

Öğle

  • BUĞDAY ÇORBASI
  • PATLICAN KEBAP
  • TEREYAĞLI PİRİNÇ PİLAVI
  • YOĞURT
  • AÇIK BÜFE ZEYTİNYAĞLI VE SALATA

İkindi

  • KEK

26 Aralık Perşembe

Sabah

  • ÇEÇİL PEYNİR
  • SİYAH ZEYTİN
  • ELMA DİLİM PATATES
  • TAHİN PEKMEZ

Öğle

  • YAYLA ÇORBASI
  • KIYMALI FIRIN PATATES
  • BONCUK MAKARNA
  • ÇİĞ KÖFTE
  • CACIK
  • AÇIK BÜFE ZEYTİNYAĞLI VE SALATA

İkindi

  • ARMUT

27 Aralık Cuma

Sabah

  • KAŞAR PEYNİRİ
  • SİYAH ZEYTİN
  • HAŞLANMIŞ YUMURTA
  • TEREYAĞ / BAL

Öğle

  • MERCİMEK ÇORBASI
  • TAVUK ŞİNİTZEL
  • BULGUR PİLAVI
  • YOĞURT
  • AÇIK BÜFE ZEYTİNYAĞLI VE SALATA
  • MEYVELİ MUHALLEBİ

İkindi

30 Aralık Pazartesi

Sabah

  • BEYAZ PEYNİR
  • SİYAH ZEYTİN
  • HAŞLANMIŞ YUMURTA
  • TEREYAĞ / BAL

Öğle

  • MERCİMEK ÇORBASI
  • ORMAN KEBABI
  • TEREYAĞLI PİRİNÇ PİLAVI
  • YOĞURT
  • AÇIK BÜFE ZEYTİNYAĞLI VE SALATA

İkindi

  • CEVİZ&ÜZÜM

31 Aralık Salı

Sabah

  • KAŞAR PEYNİRİ
  • SİYAH ZEYTİN
  • BÖREK
  • REÇEL

Öğle

  • DOMATES ÇORBASI
  • LEVREK IZGARA
  • MAKARNA
  • BAHARATLI ŞATO PATATES
  • AÇIK BÜFE ZEYTİNYAĞLI VE SALATA
  • HELVA

İkindi

  • MANDALİNA

Özel Acıbadem Okulları olarak çocuklarımızın sağlıklı, lezzetli ve doğru beslenmeleri için kaliteli markalardan, taze sebze, meyve, et ve balık gibi yiyeceklerden oluşan menülerimizi gıda mühendisi ve yemek komisyonu denetiminde kendi mutfağımızda kendimiz hazırlıyor ve ikram ediyoruz.

  • Kullanılan gıda ürünleri Türk Gıda Kodeksi, Türk Standartları Enstitüsü kalite belgelerine sahip en kaliteli ürünlerden seçilerek satın alınmaktadır.
  • Menülerimiz mevsim şartlarına uygun olacak ürünlerin içeriğinden hazırlanıp hiçbir katkı maddesi ve hazır gıdadan oluşan ürün kullanılmamaktadır.
  • Menülerimizde haftalık olarak et, beyaz et, sebze ve bakliyat ürünleri gibi her şeyden tüketilecek şekilde kapsamlı olarak hazırlanmaktadır.
  • Kullandığımız sebze, meyve, et ve beyaz etler taze olması için günlük veya haftalık olarak temin edilmektedir.
  • Kahvaltılık olarak ikram edilen börek çeşitlerimiz ve zeytinyağlı sarmalarımız mutfak personelimiz tarafından ev usulü olarak üretilmektedir.
  • Menülerimizdeki köfte çeşitleri okulumuzda çekilen etlerden oluşan kıymadan üretilmektedir.
  • Menülerimizin kalorileri hesaplanmaktadır.
  • Pişen yemeklerimizin numuneleri 72 saat saklanmaktadır.
  • Mutfak ve yemekhane hijyen kurallarına uygun araç ve gereçlerle hazırlanmakta ve temizlenmekte olup Acıbadem Okulu Mutfağında üretilmektedir.
  • Yemeklerin yapımında kullandığımız su ve üretilen yemekler periyodik analizlerle denetlenmektedir.
  • Mutfak personelimizin tüm hijyen ve temizlik eğitimini almış olup sertifikalıdır.

Kullandığımız başlıca markalarımız şu şekildedir;

  • Süt ve Süt ürünleri : Sütaş, Kaanlar, Torku, Tek süt, İtimat, Alionbaşı
  • Kahvaltılıklar: Seyidoğlu, Koska, Torku, Mudurnu
  • Yağ: Yudum, Kırlanğıç, Zade, Salat
  • Et ve Tavuk: Danet, Erpiliç
  • Ekmek: Halkekmek
  • Salça: Tat, Tamek
  • Makarna: Filiz