Yemek Menüsü

04 Ocak
Pazartesi


Sabah

Siyah Zeytin

Tereyağ/Bal

Tahin Pekmez

Beyaz Peynir

Omlet

Hurma


Öğle

Mercimek Çorbası

Mengen Kavurma

Tereyağlı Pirinç Pilavı

Salata


İkindi

Meyve

05 Ocak
Salı


Sabah

Siyah Zeytin

Tost

Tereyağ/Bal

Tahin Pekmez

Kaşar Peyniri

Ceviz


Öğle

Pirinç Çorbası

Etli Taze Fasulye

Penne Makarna

Yoğurt


İkindi

Kek

06 Ocak
Çarşamba


Sabah

Siyah Zeytin

Tereyağ/Bal

Tahin Pekmez

Beyaz Peynir

Patates Tava

Hurma


Öğle

Düğün Çorbası

Tavuk Döner

Patates Tava

Ayran

Magnolya


İkindi

Meyve

07 Ocak
Perşembe


Sabah

Siyah Zeytin

Tereyağ/Bal

Tahin Pekmez

Çeçil Peyniri

Çorba

Kuru Erik


Öğle

Tarhana Çorbası

Sebzeli Köfte

Bulgur Pilavı

Cacık

Mercimekli Köfte


İkindi

Simit

08 Ocak
Cuma


Sabah

Siyah Zeytin

Tereyağ/Bal

Tahin Pekmez

Beyaz Peynir

Menemen

Kuru Erik


Öğle

Ezogelin Çorba

Mezgit Tava

Makarna

Salata

Helva


İkindi

Ceviz & Üzüm

11 Ocak
Pazartesi


Sabah

Siyah Zeytin

Tereyağ/Bal

Tahin Pekmez

Beyaz Peynir

Haşlanmış Yumurta

Kuru Erik


Öğle

Ezogelin Çorba

Acıbadem Burger

Ayran

Patates Tava

Kısır


İkindi

Meyve

12 Ocak
Salı


Sabah

Siyah Zeytin

Tereyağ/Bal

Tahin Pekmez

Kaşar Peyniri

Yumurtalı Ekmek

Fındık


Öğle

Düğün Çorbası

Kıymalı Biber Dolması

Penne Makarna

Yoğurt


İkindi

havuçlu kek

13 Ocak
Çarşamba


Sabah

Siyah Zeytin

Tereyağ/Bal

Tahin Pekmez

Beyaz Peynir

Menemen

Hurma


Öğle

Domates Çorbası

Tavuk Şiş Kebap

Bulgur Pilavı

Ayran

Patates Tava


İkindi

Meyve

14 Ocak
Perşembe


Sabah

Siyah Zeytin

Tereyağ/Bal

Tahin Pekmez

Beyaz Peynir

Elma Dilim Patates

Kuru Kayısı


Öğle

Domates Çorbası

Patlıcan Musakka

Bulgur Pilavı

Cacık

Mercimekli Köfte

Fırın Sütlaç


İkindi

Meyve

15 Ocak
Cuma


Sabah

Siyah Zeytin

Örgü Peyniri

Omlet

Tereyağ/Bal

Tahin Pekmez

Kuru Erik


Öğle

Mercimek Çorbası

Orman Kebabı

Tereyağlı Pirinç Pilavı

Fırın Sütlaç

Çiğ Köfte


İkindi

Ceviz & Üzüm

18 Ocak
Pazartesi


Sabah

Siyah Zeytin

Tereyağ/Bal

Tahin Pekmez

Beyaz Peynir

Haşlanmış Yumurta

Kuru Erik


Öğle

Mercimek Çorbası

Macar Gulaş

Tereyağlı Pirinç Pilavı

Salata

Zeytinyağlı Yaprak Sarma


İkindi

Meyve

19 Ocak
Salı


Sabah

Siyah Zeytin

Tahin Pekmez

Tereyağ/Bal

Beyaz Peynir

Börek

Kayısı


Öğle

Büryan Çorbası

Kıymalı Ispanak

Fırın Makarna

Yoğurt

Muhallebi


İkindi

Kek

20 Ocak
Çarşamba


Sabah

Siyah Zeytin

Tahin Pekmez

Tereyağ/Bal

Kaşar Peyniri

Pankek

Kuru Erik


Öğle

Şehriye Çorbası

Soya Soslu Tavuk

Arpa Şehriye Pilavı

Mercimekli Köfte

Salata


İkindi

Meyve

21 Ocak
Perşembe


Sabah

Siyah Zeytin

Tereyağ/Bal

Tahin Pekmez

Örgü Peyniri

Patates Tava

Hurma


Öğle

Tutmaç Çorbası

Etli Nohut

Bulgur Pilavı

Yoğurt


İkindi

Simit

22 Ocak
Cuma


Sabah

Tereyağ/Bal

Siyah Zeytin

Tahin Pekmez

Beyaz Peynir

Haşlanmış Yumurta

Kuru Kayısı


Öğle

Ezogelin Çorba

Köfte Izgara

Tereyağlı Pirinç Pilavı

Baharatlı Patates Tava

Salata

Revani


İkindi

Meyve

25 Ocak
Pazartesi


Sabah

Siyah Zeytin

Haşlanmış Yumurta

Tahin Pekmez

Tereyağ/Bal

Beyaz Peynir

Ceviz


Öğle

Ezogelin Çorba

Et Döner

Tereyağlı Pirinç Pilavı

Patates Tava

Ayran


İkindi

Meyve

26 Ocak
Salı


Sabah

Siyah Zeytin

Tereyağ/Bal

Tahin Pekmez

Örgü Peyniri

Elma Dilim Patates

Kayısı


Öğle

Tutmaç Çorbası

Etli Kapuska

Bulgur Pilavı

Salata

Mercimekli Köfte

Browni


İkindi

Simit

27 Ocak
Çarşamba


Sabah

Siyah Zeytin

Tahin Pekmez

Tereyağ/Bal

Kaşar Peyniri

Pankek

Kuru Erik


Öğle

Domates Çorbası

Tavuk Izgara

Cevizli Erişte

Salata


İkindi

Meyve

28 Ocak
Perşembe


Sabah

Siyah Zeytin

Tereyağ/Bal

Tahin Pekmez

Çeçil Peyniri

Menemen

Hurma


Öğle

Mercimek Çorbası

Sahan Köfte

Patates Püresi

Yoğurt


İkindi

Fındık

29 Ocak
Cuma


Sabah

Siyah Zeytin

Tahin Pekmez

Tereyağ/Bal

Beyaz Peynir

Haşlanmış Yumurta

Kuru Kayısı


Öğle

Yayla Çorbası

Etli Taze Fasulye

Tereyağlı Pirinç Pilavı

Salata

Çiğ Köfte

Hurma Tatlısı


İkindi

Meyve

Özel Acıbadem Okulları olarak çocuklarımızın sağlıklı, lezzetli ve doğru beslenmeleri için kaliteli markalardan, taze sebze, meyve, et ve balık gibi yiyeceklerden oluşan menülerimizi gıda mühendisi ve yemek komisyonu denetiminde kendi mutfağımızda kendimiz hazırlıyor ve ikram ediyoruz.

  • Kullanılan gıda ürünleri Türk Gıda Kodeksi, Türk Standartları Enstitüsü kalite belgelerine sahip en kaliteli ürünlerden seçilerek satın alınmaktadır.
  • Menülerimiz mevsim şartlarına uygun olacak ürünlerin içeriğinden hazırlanıp hiçbir katkı maddesi ve hazır gıdadan oluşan ürün kullanılmamaktadır.
  • Menülerimizde haftalık olarak et, beyaz et, sebze ve bakliyat ürünleri gibi her şeyden tüketilecek şekilde kapsamlı olarak hazırlanmaktadır.
  • Kullandığımız sebze, meyve, et ve beyaz etler taze olması için günlük veya haftalık olarak temin edilmektedir.
  • Kahvaltılık olarak ikram edilen börek çeşitlerimiz ve zeytinyağlı sarmalarımız mutfak personelimiz tarafından ev usulü olarak üretilmektedir.
  • Menülerimizdeki köfte çeşitleri okulumuzda çekilen etlerden oluşan kıymadan üretilmektedir.
  • Menülerimizin kalorileri hesaplanmaktadır.
  • Pişen yemeklerimizin numuneleri 72 saat saklanmaktadır.
  • Mutfak ve yemekhane hijyen kurallarına uygun araç ve gereçlerle hazırlanmakta ve temizlenmekte olup Acıbadem Okulu Mutfağında üretilmektedir.
  • Yemeklerin yapımında kullandığımız su ve üretilen yemekler periyodik analizlerle denetlenmektedir.
  • Mutfak personelimizin tüm hijyen ve temizlik eğitimini almış olup sertifikalıdır.

Kullandığımız başlıca markalarımız şu şekildedir;

  • Süt ve Süt ürünleri : Sütaş, Kaanlar, Torku, Tek süt, İtimat, Alionbaşı
  • Kahvaltılıklar: Seyidoğlu, Koska, Torku, Mudurnu
  • Yağ: Yudum, Kırlanğıç, Zade, Salat
  • Et ve Tavuk: Danet, Erpiliç
  • Ekmek: Halkekmek
  • Salça: Tat, Tamek
  • Makarna: Filiz