Yemek Menüsü

03 Şubat
Pazartesi


Sabah

Siyah Zeytin/Yeşil Zeytin

Beyaz Peynir

Tereyağ/Bal

Tahin Pekmez

Haşlanmış Yumurta

Parmak Havuç


Öğle

Ezogelin Çorba

Sebzeli Fırın Kebabı

Patates Püresi

Yoğurt

Açık Büfe Zeytinyağlı ve Salata


İkindi

Meyve

04 Şubat
Salı


Sabah

Siyah Zeytin/Yeşil Zeytin

Örgü Peyniri

Tereyağ/Bal

Tahin Pekmez

Pankek

Parmak Havuç


Öğle

Yayla Çorbası

Etli Kuru Fasulye

Bulgur Pilavı

Yoğurt

Açık Büfe Zeytinyağlı ve Salata


İkindi

Simit/Karper Peynir

05 Şubat
Çarşamba


Sabah

Siyah Zeytin/Yeşil Zeytin

Kaşar Peyniri

Tereyağ/Bal

Tahin Pekmez

Haşlanmış Yumurta

Parmak Havuç


Öğle

Domates Çorbası

Patatesli Şiş Köfte

Tereyağlı Pirinç Pilavı

Yoğurt

Açık Büfe Zeytinyağlı ve Salata


İkindi

Meyve

06 Şubat
Perşembe


Sabah

Siyah Zeytin/Yeşil Zeytin

Çeçil Peyniri

Tereyağ/Bal

Tahin Pekmez

Parmak Havuç

Karışık Pizza


Öğle

Büryan Çorbası

Hindi Döner Dürüm

Patates Tava

Ayran

Açık Büfe Zeytinyağlı ve Salata


İkindi

Kek

07 Şubat
Cuma


Sabah

Siyah Zeytin/Yeşil Zeytin

Beyaz Peynir

Tahin Pekmez

Haşlanmış Yumurta

Parmak Havuç


Öğle

Şehriye Çorbası

Parmak Çıtır Mezgit

Boncuk Makarna

Helva

Açık Büfe Zeytinyağlı ve Salata


İkindi

10 Şubat
Pazartesi


Sabah

Siyah Zeytin/Yeşil Zeytin

Beyaz Peynir

Tahin Pekmez

Haşlanmış Yumurta

Parmak Havuç


Öğle

Mercimek Çorbası

Boncuk Makarna

Yoğurt

Açık Büfe Zeytinyağlı ve Salata

Etli Biber Dolma


İkindi

Meyve

11 Şubat
Salı


Sabah

Siyah Zeytin/Yeşil Zeytin

Kaşar Peyniri

Tereyağ/Bal

Yumurtalı Ekmek

Parmak Havuç


Öğle

Tavuk Suyu Çorbası

Kıymalı Kış Türlüsü

Penne Makarna

Açık Büfe Zeytinyağlı ve Salata

Şekerpare


İkindi

Kek

12 Şubat
Çarşamba


Sabah

Siyah Zeytin/Yeşil Zeytin

Örgü Peyniri

Tereyağ/Bal

Tahin Pekmez

Haşlanmış Yumurta

Parmak Havuç


Öğle

Ezogelin Çorba

Bulgur Pilavı

Yoğurt

Açık Büfe Zeytinyağlı ve Salata

Etli Nohut


İkindi

Meyve

13 Şubat
Perşembe


Sabah

Siyah Zeytin/Yeşil Zeytin

Beyaz Peynir

Tereyağ/Bal

Tahin Pekmez

Kaşarlı Ekmek

Parmak Havuç


Öğle

Sebze Çorbası

Yoğurt

Açık Büfe Zeytinyağlı ve Salata

Tereyağlı Pirinç Pilavı

Tavuk Izgara


İkindi

Simit/Karper Peynir

14 Şubat
Cuma


Sabah

Siyah Zeytin/Yeşil Zeytin

Tereyağ/Bal

Çeçil Peyniri

Tahin Pekmez

Omlet

Parmak Havuç


Öğle

Tarhana Çorbası

Kıymalı Fırın Patates

Boncuk Makarna

Yoğurt

Açık Büfe Zeytinyağlı ve Salata

Sütlü İrmik Tatlısı


İkindi

17 Şubat
Pazartesi


Sabah

Siyah Zeytin/Yeşil Zeytin

Tereyağ/Bal

Beyaz Peynir

Tahin Pekmez

Haşlanmış Yumurta

Parmak Havuç


Öğle

Mercimek Çorbası

Orman Kebabı

Tereyağlı Pirinç Pilavı

Yoğurt

Açık Büfe Zeytinyağlı ve Salata


İkindi

Meyve

18 Şubat
Salı


Sabah

Siyah Zeytin/Yeşil Zeytin

Tereyağ/Bal

Tahin Pekmez

Parmak Havuç

Çeçil Peyniri

Pankek


Öğle

Şehriye Çorbası

Kıymalı Kış Türlüsü

Karışık Börek

Hurma Tatlısı


İkindi

Simit/Karper Peynir

19 Şubat
Çarşamba


Sabah

Siyah Zeytin/Yeşil Zeytin

Tereyağ/Bal

Tahin Pekmez

Parmak Havuç

Kaşar Peyniri

Haşlanmış Yumurta


Öğle

Domates Çorbası

Tavuk Çöp Şiş

Bulgur Pilavı

Yoğurt

Açık Büfe Zeytinyağlı ve Salata


İkindi

Meyve

20 Şubat
Perşembe


Sabah

Siyah Zeytin/Yeşil Zeytin

Tereyağ/Bal

Tahin Pekmez

Parmak Havuç

Örgü Peyniri

Omlet


Öğle

Sebze Çorbası

Sahan Köfte

Spagetti Makarna

Yoğurt

Açık Büfe Zeytinyağlı ve Salata


İkindi

Kek

21 Şubat
Cuma


Sabah

Siyah Zeytin/Yeşil Zeytin

Tereyağ/Bal

Tahin Pekmez

Parmak Havuç

Beyaz Peynir

Haşlanmış Yumurta


Öğle

Ezogelin Çorba

Kıymalı Ispanak

Makarna

Yoğurt

Açık Büfe Zeytinyağlı ve Salata

Magnolya


İkindi

24 Şubat
Pazartesi


Sabah

Siyah Zeytin/Yeşil Zeytin

Tereyağ/Bal

Tahin Pekmez

Parmak Havuç

Beyaz Peynir

Haşlanmış Yumurta


Öğle

Ezogelin Çorba

Acıbadem Burger

Patates Tava

Ayran

Açık Büfe Zeytinyağlı ve Salata


İkindi

Meyve

25 Şubat
Salı


Sabah

Siyah Zeytin/Yeşil Zeytin

Tereyağ/Bal

Tahin Pekmez

Parmak Havuç

Örgü Peyniri

Börek


Öğle

Erişte Çorbası

Etli Kuru Fasulye

Bulgur Pilavı

Yoğurt

Açık Büfe Zeytinyağlı ve Salata


İkindi

Kek

26 Şubat
Çarşamba


Sabah

Siyah Zeytin/Yeşil Zeytin

Tereyağ/Bal

Tahin Pekmez

Parmak Havuç

Haşlanmış Yumurta

Kaşar Peyniri


Öğle

Domates Çorbası

Levrek Izgara

Makarna

Açık Büfe Zeytinyağlı ve Salata


İkindi

Meyve

27 Şubat
Perşembe


Sabah

Siyah Zeytin/Yeşil Zeytin

Tereyağ/Bal

Tahin Pekmez

Parmak Havuç

Çeçil Peyniri

Patates Tava


Öğle

Mercimek Çorbası

Mantarlı Hindi Sote

Bulgur Pilavı

Yoğurt

Açık Büfe Zeytinyağlı ve Salata


İkindi

Simit/Karper Peynir

28 Şubat
Cuma


Sabah

Siyah Zeytin/Yeşil Zeytin

Tereyağ/Bal

Tahin Pekmez

Parmak Havuç

Beyaz Peynir

Haşlanmış Yumurta


Öğle

Tarhana Çorbası

Kıymalı Bezelye

Fırın Makarna

Yoğurt

Açık Büfe Zeytinyağlı ve Salata

Kemalpaşa Tatlısı


İkindi

Özel Acıbadem Okulları olarak çocuklarımızın sağlıklı, lezzetli ve doğru beslenmeleri için kaliteli markalardan, taze sebze, meyve, et ve balık gibi yiyeceklerden oluşan menülerimizi gıda mühendisi ve yemek komisyonu denetiminde kendi mutfağımızda kendimiz hazırlıyor ve ikram ediyoruz.

  • Kullanılan gıda ürünleri Türk Gıda Kodeksi, Türk Standartları Enstitüsü kalite belgelerine sahip en kaliteli ürünlerden seçilerek satın alınmaktadır.
  • Menülerimiz mevsim şartlarına uygun olacak ürünlerin içeriğinden hazırlanıp hiçbir katkı maddesi ve hazır gıdadan oluşan ürün kullanılmamaktadır.
  • Menülerimizde haftalık olarak et, beyaz et, sebze ve bakliyat ürünleri gibi her şeyden tüketilecek şekilde kapsamlı olarak hazırlanmaktadır.
  • Kullandığımız sebze, meyve, et ve beyaz etler taze olması için günlük veya haftalık olarak temin edilmektedir.
  • Kahvaltılık olarak ikram edilen börek çeşitlerimiz ve zeytinyağlı sarmalarımız mutfak personelimiz tarafından ev usulü olarak üretilmektedir.
  • Menülerimizdeki köfte çeşitleri okulumuzda çekilen etlerden oluşan kıymadan üretilmektedir.
  • Menülerimizin kalorileri hesaplanmaktadır.
  • Pişen yemeklerimizin numuneleri 72 saat saklanmaktadır.
  • Mutfak ve yemekhane hijyen kurallarına uygun araç ve gereçlerle hazırlanmakta ve temizlenmekte olup Acıbadem Okulu Mutfağında üretilmektedir.
  • Yemeklerin yapımında kullandığımız su ve üretilen yemekler periyodik analizlerle denetlenmektedir.
  • Mutfak personelimizin tüm hijyen ve temizlik eğitimini almış olup sertifikalıdır.

Kullandığımız başlıca markalarımız şu şekildedir;

  • Süt ve Süt ürünleri : Sütaş, Kaanlar, Torku, Tek süt, İtimat, Alionbaşı
  • Kahvaltılıklar: Seyidoğlu, Koska, Torku, Mudurnu
  • Yağ: Yudum, Kırlanğıç, Zade, Salat
  • Et ve Tavuk: Danet, Erpiliç
  • Ekmek: Halkekmek
  • Salça: Tat, Tamek
  • Makarna: Filiz