Yemek Menüsü

02 Mart
Pazartesi


Sabah

Siyah Zeytin/Yeşil Zeytin

Beyaz Peynir

Haşlanmış Yumurta

Tahin Pekmez

Tereyağ/Bal

Parmak Havuç


Öğle

Ezogelin Çorba

İzmir Köfte

Makarna

Yoğurt

Açık Büfe Zeytinyağlı ve Salata


İkindi

Meyve

03 Mart
Salı


Sabah

Siyah Zeytin/Yeşil Zeytin

Örgü Peyniri

Tereyağ/Bal

Tahin Pekmez

Pankek

Parmak Havuç

Meyve


Öğle

Düğün Çorbası

Etli Nohut

Bulgur Pilavı

Yoğurt

Açık Büfe Zeytinyağlı ve Salata

Browni


İkindi

Simit/Karper Peynir

04 Mart
Çarşamba


Sabah

Siyah Zeytin/Yeşil Zeytin

Tereyağ/Bal

Tahin Pekmez

Parmak Havuç

Meyve

Kaşar Peyniri

Haşlanmış Yumurta


Öğle

Buğday Çorbası

Tavuk Izgara

Spagetti Makarna

Yoğurt

Açık Büfe Zeytinyağlı ve Salata


İkindi

Meyve

05 Mart
Perşembe


Sabah

Siyah Zeytin/Yeşil Zeytin

Tahin Pekmez

Parmak Havuç

Meyve

Çeçil Peyniri

Patatesli Börek


Öğle

Tarhana Çorbası

Etli Bezelye

Tereyağlı Pirinç Pilavı

Yoğurt

Açık Büfe Zeytinyağlı ve Salata


İkindi

Kek

06 Mart
Cuma


Sabah

Siyah Zeytin/Yeşil Zeytin

Beyaz Peynir

Tereyağ/Bal

Tahin Pekmez

Parmak Havuç

Meyve


Öğle

Tavuklu Mısır Çorbası

Etli Biber Dolma

Spagetti Makarna

Yoğurt

Açık Büfe Zeytinyağlı ve Salata

Suphangle


İkindi

09 Mart
Pazartesi


Sabah

Siyah Zeytin/Yeşil Zeytin

Tereyağ/Bal

Tahin Pekmez

Beyaz Peynir

Haşlanmış Yumurta

Parmak Havuç

Meyve


Öğle

Mercimek Çorbası

Rosto Köfte

Patates Püresi

Yoğurt

Açık Büfe Zeytinyağlı ve Salata


İkindi

Meyve

10 Mart
Salı


Sabah

Siyah Zeytin/Yeşil Zeytin

Tereyağ/Bal

Tahin Pekmez

Parmak Havuç

Meyve

Kaşar Peyniri

Yumurtalı Ekmek


Öğle

Tavuk Suyu Çorbası

Kıymalı Ispanak

Makarna

Yoğurt

Açık Büfe Zeytinyağlı ve Salata

Revani


İkindi

Elma

11 Mart
Çarşamba


Sabah

Siyah Zeytin/Yeşil Zeytin

Tahin Pekmez

Parmak Havuç

Meyve


Öğle

Tarhana Çorbası

Etli Kuru Fasulye

Tereyağlı Pirinç Pilavı

Turşu

Yoğurt

Açık Büfe Zeytinyağlı ve Salata


İkindi

Simit/Karper Peynir

12 Mart
Perşembe


Sabah

Siyah Zeytin/Yeşil Zeytin

Beyaz Peynir

Tereyağ/Bal

Tahin Pekmez

Börek

Parmak Havuç

Meyve


Öğle

Tutmaç Çorbası

Salçalı Fırın Tavuk

Boncuk Makarna

Yoğurt

Açık Büfe Zeytinyağlı ve Salata

Kadayıflı Muhallebi


İkindi

Meyve

13 Mart
Cuma


Sabah

Çeçil Peyniri

Siyah Zeytin/Yeşil Zeytin

Tahin Pekmez

Omlet

Parmak Havuç

Meyve


Öğle

Ezogelin Çorba

Yöresel El Mantısı

Yoğurt

Açık Büfe Zeytinyağlı ve Salata


İkindi

16 Mart
Pazartesi


Sabah

Siyah Zeytin/Yeşil Zeytin

Tahin Pekmez

Parmak Havuç

Meyve

Beyaz Peynir

Haşlanmış Yumurta


Öğle

Mercimek Çorbası

Tas Kebabı

Tereyağlı Pirinç Pilavı

Yoğurt

Açık Büfe Zeytinyağlı ve Salata


İkindi

Meyve

17 Mart
Salı


Sabah

Siyah Zeytin/Yeşil Zeytin

Çeçil Peyniri

Tereyağ/Bal

Tahin Pekmez

Patates Tava

Parmak Havuç

Meyve


Öğle

Tarhana Çorbası

Etli Kabak Dolma

Boncuk Makarna

Yoğurt

Açık Büfe Zeytinyağlı ve Salata

Mozaik Pasta


İkindi

Simit/Karper Peynir

18 Mart
Çarşamba


Sabah

Siyah Zeytin/Yeşil Zeytin

Tereyağ/Bal

Kaşar Peyniri

Haşlanmış Yumurta

Tahin Pekmez

Parmak Havuç


Öğle

Domates Çorbası

Tavuk Sote

Bulgur Pilavı

Yoğurt

Açık Büfe Zeytinyağlı ve Salata


İkindi

Meyve

19 Mart
Perşembe


Sabah

Siyah Zeytin/Yeşil Zeytin

Tereyağ/Bal

Tahin Pekmez

Haşlanmış Yumurta

Parmak Havuç

Meyve


Öğle

Brokoli Çorbası

Köfte Izgara

Tereyağlı Pirinç Pilavı

Yoğurt

Açık Büfe Zeytinyağlı ve Salata


İkindi

Kek

20 Mart
Cuma


Sabah

Siyah Zeytin/Yeşil Zeytin

Tereyağ/Bal

Tahin Pekmez

Haşlanmış Yumurta

Parmak Havuç

Meyve

Beyaz Peynir


Öğle

Ezogelin Çorba

Etli Patates

Boncuk Makarna

Çiğ Köfte

Açık Büfe Zeytinyağlı ve Salata

Magnolya


İkindi

23 Mart
Pazartesi


Sabah

Siyah Zeytin/Yeşil Zeytin

Tereyağ/Bal

Tahin Pekmez

Beyaz Peynir

Haşlanmış Yumurta

Parmak Havuç

Meyve


Öğle

Ezogelin Çorba

Mantarlı Abant Kebabı

Tereyağlı Pirinç Pilavı

Yoğurt

Açık Büfe Zeytinyağlı ve Salata


İkindi

Meyve

24 Mart
Salı


Sabah

Siyah Zeytin/Yeşil Zeytin

Tereyağ/Bal

Tahin Pekmez

Örgü Peyniri

Börek

Parmak Havuç

Meyve


Öğle

Düğün Çorbası

Etli Kuru Fasulye

Bulgur Pilavı

Turşu

Yoğurt

Açık Büfe Zeytinyağlı ve Salata

Sütlü İrmik Tatlısı


İkindi

Kek

25 Mart
Çarşamba


Sabah

Siyah Zeytin/Yeşil Zeytin

Tereyağ/Bal

Tahin Pekmez

Parmak Havuç

Meyve

Haşlanmış Yumurta

Kaşar Peyniri


Öğle

Domates Çorbası

Tavuk Çöp Şiş

Tereyağlı Erişte

Yoğurt

Açık Büfe Zeytinyağlı ve Salata


İkindi

Meyve

26 Mart
Perşembe


Sabah

Siyah Zeytin/Yeşil Zeytin

Tereyağ/Bal

Tahin Pekmez

Çeçil Peyniri

Menemen

Parmak Havuç

Meyve


Öğle

Mercimek Çorbası

Parmak Balık Pane

Makarna

Helva

Açık Büfe Zeytinyağlı ve Salata


İkindi

Simit/Karper Peynir

27 Mart
Cuma


Sabah

Siyah Zeytin/Yeşil Zeytin

Tereyağ/Bal

Tahin Pekmez

Beyaz Peynir

Haşlanmış Yumurta

Parmak Havuç

Meyve


Öğle

Tarhana Çorbası

Etli Türlü

Bulgur Pilavı

Yoğurt

Açık Büfe Zeytinyağlı ve Salata

Şekerpare


İkindi

Özel Acıbadem Okulları olarak çocuklarımızın sağlıklı, lezzetli ve doğru beslenmeleri için kaliteli markalardan, taze sebze, meyve, et ve balık gibi yiyeceklerden oluşan menülerimizi gıda mühendisi ve yemek komisyonu denetiminde kendi mutfağımızda kendimiz hazırlıyor ve ikram ediyoruz.

  • Kullanılan gıda ürünleri Türk Gıda Kodeksi, Türk Standartları Enstitüsü kalite belgelerine sahip en kaliteli ürünlerden seçilerek satın alınmaktadır.
  • Menülerimiz mevsim şartlarına uygun olacak ürünlerin içeriğinden hazırlanıp hiçbir katkı maddesi ve hazır gıdadan oluşan ürün kullanılmamaktadır.
  • Menülerimizde haftalık olarak et, beyaz et, sebze ve bakliyat ürünleri gibi her şeyden tüketilecek şekilde kapsamlı olarak hazırlanmaktadır.
  • Kullandığımız sebze, meyve, et ve beyaz etler taze olması için günlük veya haftalık olarak temin edilmektedir.
  • Kahvaltılık olarak ikram edilen börek çeşitlerimiz ve zeytinyağlı sarmalarımız mutfak personelimiz tarafından ev usulü olarak üretilmektedir.
  • Menülerimizdeki köfte çeşitleri okulumuzda çekilen etlerden oluşan kıymadan üretilmektedir.
  • Menülerimizin kalorileri hesaplanmaktadır.
  • Pişen yemeklerimizin numuneleri 72 saat saklanmaktadır.
  • Mutfak ve yemekhane hijyen kurallarına uygun araç ve gereçlerle hazırlanmakta ve temizlenmekte olup Acıbadem Okulu Mutfağında üretilmektedir.
  • Yemeklerin yapımında kullandığımız su ve üretilen yemekler periyodik analizlerle denetlenmektedir.
  • Mutfak personelimizin tüm hijyen ve temizlik eğitimini almış olup sertifikalıdır.

Kullandığımız başlıca markalarımız şu şekildedir;

  • Süt ve Süt ürünleri : Sütaş, Kaanlar, Torku, Tek süt, İtimat, Alionbaşı
  • Kahvaltılıklar: Seyidoğlu, Koska, Torku, Mudurnu
  • Yağ: Yudum, Kırlanğıç, Zade, Salat
  • Et ve Tavuk: Danet, Erpiliç
  • Ekmek: Halkekmek
  • Salça: Tat, Tamek
  • Makarna: Filiz