Veli Giriş Kartı

Veli Giriş Kartı Nedir?

Velilerimiz ders saatleri içerisinde okullarımızı ziyaret edeceklerinde, güvenlik bölümünden, giriş yapacakları karttır. Bu kartla danışma görevlimize görüşmek istediği kişi hakkında bilgi verir ve danışma görevlimizin yönlendirdiği alanda bekler. Velimiz ziyareti esnasında sınıfların bulunduğu katlarda bulunmaz.

Veli Giriş Kartı Almak Zorunlu Mu?

Okulumuzun güvenlik tedbirleri doğrultusunda alınması zorunludur.

Veli Giriş Kartı Ücretli Mi?

Veli giriş kartı ücretsiz olarak öğrencinin 2 yakını için çıkartılabilir. 3 kişi – üzeri için ve kartın kaybolması durumunda ücretli olarak teslim edilir.

Veli Giriş Kartları Ne Zaman Nereden Alınacak?

Sene başında veli bilgileri edinilen velimiz için okul tarafından teslim edilir.

Veli Giriş Kartlarına Fotoğraf Eklemek Zorunlu Mu?

Güvenlik tedbirleri açısından zorunludur. (Telefonunuzdan çekildiğiniz anlık yüz fotoğrafınızı ekleyebilirsiniz.)

Veli Giriş Kartlarınız için  Kart.acibadem.k12.tr  adresi üzerinden kaydınızı gerçekleştirmenizi gerekmektedir.