İngilizce Kitap Alım Süreci

1. www.larakitap.com.tr sitesini açınız ve SİPARİŞ VER linkine tıklayarak bir sonraki adıma geçiniz.

2. Okulunuzun  bulunduğu kampüs  adını seçin ve şifrenizi (Şifre okulunuz tarafından verilecektir) yazıp  GİRİŞ  yapınız.

3. Öğrencinizin bulunduğu sınıfı seçip Devam ediniz.

4.Karşınıza gelen listede kitap adınızı ve sınıf bilgisini kontrol ediniz, doğru ise SATIN AL butonuna tıklayarak devam ediniz. Bir yanlışlık var ise GERİ butonu ile bir önceki sayfaya dönüp doğru sınıfı seçerek işleme devam ediniz.

5.KASAYA GİT butonuna tıkladığınızda öğrenci ve teslimat bilgilerini eksiksiz doldurduktan sonra sistem sizi kendi bankanızın SMS doğrulama ekranına yönlendirilecektir. Size gelen güvenlik sms bilgisini banka ekranına girdiğinizde ödeme alınır ise siparişiniz başarıyla tamamlanacak ve bilgilendirme ekranı karşınıza gelecektir.

6. Maksimum Kart ve Bonus Kartlara taksit seçeneği bulunmaktadır.

7. Eğer ödeme alınamaz ise kredi kartınızın online ödemeye açık olduğunu kontrol edip tekrar aynı işlem adımlarını izleyerek işlemlerinizi tamamlayınız.

8. Banka tarafından ödemeniz tamamlandıktan en geç 7 gün içinde satın aldığınız kitaplar kargo ile belirttiğiniz adrese gönderilecektir.

9. Herhangi bir desteğe ihtiyaç duyarsanız destek@larakitap.com.tr adresine mail atarak ya da   0850 305 29 27 telefondan bize ulaşabilirsiniz.

10.Kargo gönderim adresi Okul adresi olmamalıdır. Ev yada İş yerinizin adresi ilgili alana yazılmalıdır.

11. Gönderi(Kargo) takibinizi sizlere Lara Kitapçılık tarafından SMS ile gönderilen sipariş numaranız ve sisteme kayıt olduğunuz mail(e-posta) adresiniz ile birlikte https://www.larakitap.com.tr/index.php?route=login/siparis bağlantı linki üzerinden yapabilirsiniz.