Endülüs Turu

Sekiz asırdır Müslüman varlığıyla hemhal olan ve Hicri 4. yüzyıl ortalarından 6. yüzyıl ortasına kadar uygarlığın zirvesinde bulunan Endülüs diyarını Seyirdefteri ile ziyaret ediyoruz.

Bu yolculukta bizi geçmişten günümüze kadar ayakta kalan dünya mirası El-Hamra Sarayı'ndan Toledo ve Granada’ya kadar kadim ve canlı sokakları arşınlayıp İspanyol mutfağının tadını çıkaracağız.

1. Endülüs Turumuz hangi tarihlerde gerçekleşecektir ?

-Turumuz 8 - 12 Temmuz tarihleri arasında  gerçekleşecektir.

2. Endülüs Turumuz kaç gün sürecektir?

- Turumuz 4 gece 5 gün sürecektir.

3. Endülüs Turumuz kimlere yönelik olacaktır?

- Turumuzun kapsamı: Aile-Çocuk etkinliği olarak planlanmıştır. Turumuza öğrencilerimiz ancak velileri ile beraber katılım sağlayabileceklerdir. Bu tarihi turumuza sizleri ailece bekliyoruz.

4. Ulaşım ve transfer hizmetleri nasıl yürütülecektir?

- 8 Temmuz Cumartesi günü İstanbul Havalimanı'ndan saat 10.00  İspanya- Madrid uçağıyla Barajas Havalimanı'na iniş yapılacak, 12 Temmuz Çarşamba günü Malaga Havalimanı'ndan 17.45 uçağıyla İstanbul Havalimanına dönülecektir ( Katılımcılarımız kendi imkanıyla gelecek olup, belirlenen buluşma noktamızda toplanılacaktır).

5. Hangi havayolu tercih edilecektir?

- Turumuzun gidiş ve dönüşü Türk Hava Yolları güvencesi ve kalitesiyle gerçekleşecektir.

6. Turumuzda hangi bölgelere ziyaret edilecektir?

- Turumuz Madrid'den başlayıp sırasıyla Toledo, Cordoba, Granada, Sevilla, Ronda bölgelerine olacaktır.

7. Turumuz turistik mi yoksa tarihi gezi mi olacaktır?

- Turumuz, tarihi gezi niteliğinde olup, 12 yy. dan itibaren günümüze kadar ulaşan: İbadethaneler, saraylar, meydanlar, pazarlar, hanların ziyaretini kapsayacaktır (Detaylı bilgi için: 0552 035 4507 numaralı hattımızı arayabilirsiniz).

8. Endülüs Turu için kontenjan sınırı var mıdır?

- Evet, turumuz öğrencilerimiz dahil olmak üzere 30 kişi ile sınırlıdır.

9. Endülüs Turuna nasıl kayıt olabilirim?

Turumuza ön kayıt yaptırmak veya detaylı bilgi almak için: https://forms.gle/nqfqNYq68MzGGWYT7 formu doldurabilir veya  0552 035 4507 numaralı hattımızı arayabilirsiniz.

10. Tur ücretimiz ne kadar?

Turumuza katılım ücretimiz: 0-2 Yaş: 190 Euro, 2-11 Yaş: 1050 Euro, Yetişkin: 1350 Euro

11. Tur ücretine neler dahil?

İstanbul / Madrid – Malaga / İstanbul THY uçak biletleri

- 4 yıldızlı otellerde gece konaklamaları
- Otellerde sabah kahvaltıları ve akşam yemekleri
- Profesyonel rehberlik ve mihmandarlık
- Ziyaret edilecek camii, müze, saray giriş ücretleri tur ücretine dahildir.

12. Kayıtlarımız ne zaman ve nasıl gerçekleştirilecektir?

- Kayıtlarımız 14 Nisan Cuma itibariyle başlayacaktır. Gezimize kesin katılım sağlayacak velilerimizin, gezi ücretinin %30'unu ön ödeme olarak yatırdıktan sonra vize işlemlerine başlamaları gerekmektedir.

Not 1: Yeşil pasaporta sahip kişilerden vize istenmemektedir.

Not 2: Vize işlemleri için bizlerle irtibata geçebilirsiniz, sizlere bu konuda desteğimiz olacaktır.

Not 3: Pasaportunuzun süresinin bitimine gezi tarihinden itibaren en az 6 ay  kalmalıdır.