Servis Bilgilendirme

Okulumuz kurulduğu günden bu yana öğrenci taşımacılığında Burak Turan Turizmle çalışmaktadır. Servislerimizin başlıca özellikleri şunlardır:

1. Servislerimizde Öğrenci-Veli Çağrı ve Bilgilendirme sistemi kullanılmaktadır.
  2. Her serviste hostes vardır.
  3. Hostesler anaokulu öğrencilerine sınıflarına kadar eşlik eder.
  4. Hosteslerimiz her ay eğitim ve bilgilendirme toplantıları yapar. Bu toplantılarda ; psikoteknik kurs sertifika eğitimleri, trafik ve temel araç bakımı, müşteri ile iletişim, trafik kuralları ve trafik mevzuatları, halkla ilişkiler, müşteri memnuniyeti ve ekip bilinci, güvenli sürüş teknikleri, ilk yardım, çocuk gelişimi konuları ele alınır.
  5. Servislerimizde serviscell kullanılır.
  6. Velilerimiz birebir sürücülerimize ulaşabilir.
  7. Her öğrencinin güvenliği için emniyet kemeri kullanılır.
  8. Veli tarafından aksi belirtilmediği müddetçe öğrenci evinden alınır ve eve bırakılır.
  9. Servislerimiz her gün temizlenmektedir.

Geleceğimizi Güvenle Taşıyoruz sloganıyla taşımacılığımızı yapan Burak Turan Turizm’in sitesine buradan ulaşabilirsiniz: http://burakturanturizm.com/