Songül Ömürdağ

Songül Ömürdağ 1985 yılında Marmara Üniversitesi İngilizce Öğretmenliği Bölümü'nden mezun oldu. Yaklaşık 20 yıl özel bir okulun anaokulu, ilköğretim ve lise bölümünde Yabancı Diller Bölüm Başkanlığı, Uluslararası Akreditasyon Başkanlığı, Uluslararası Proje Koordinatörlüğü görevini yürüttü.

Aynı dönemde Avrupa Birliği Eğitim Koordinatörlüğü'nün sponsor olduğu bir projede 0-12 yaş arası çocukların dil edinimi üzerine bir kitap yazdı. İngiltere'de Öğretmen Eğitimcisi olmak üzere eğitim aldığından itibaren sertifikalı öğretmen eğitimcisidir.

2010 yılından itibaren özel bir üniversitede lisans bölümünde Akademik İngilizce dersleri vermektedir. 2017 yılında ise Acıbadem Okulları'nın İngilizce Bölümü'ne danışmanlık yapmaya başlamıştır.