İyilik Timleri

“İyilik Timleri” projesi ile iyiliğin okulumuzda; hatta tüm dünyada yaygınlaşmasını arzuluyoruz. Bu amaçla faaliyetlerimiz; öğrenci, öğretmen ve velilerle hep birlikte aynı yolda tüm hızıyla devam ediyor.

Bu projeyle,

• Önce öğrencilerimizin kendilerine, sonra öğrencilerimiz eliyle diğer insanlara iyiliği aşılamayı,
  • Öğrencilerimize sorumluluk bilincini kazandırmayı,
  • Kötü söz ve davranışların terkedilip yerini vefakâr ve fedakâr söz ve davranışların almasını amaçlıyoruz.

Bu doğrultuda öğrencilerimiz, öğretmenlerinin ve velilerinin de katkı ve destekleriyle çeşitli faaliyetlere ve projelere öncülük ediyorlar. Öğrencilerimizin gerçekleştirdiği çeşitli faaliyet ve projelerden bazı örnekler şöyle:

• Okulumuz içerisine çeşitli bilgi grafikleri astılar,
  • Yemek duası etkinliklerini organize ettiler,
  • Ders başı dua faaliyetlerini icra ettiler,
  • Kudüs ve Suriye için yardım organizasyonlarını tertip ettiler,
  • Cuma günlerini bayram gibi yaşattılar,
  • Kandiller ve özel günlerde farkındalık oluşturdular.
  • Salavat Kumbaraları tasarladılar.

Okulumuzda iyiliğin yayılmasına vesile olan ve tüm dünyanın iyilik ile kuşatılmasına vesile olacak İyilik Timleri’ni tebrik ediyoruz. Başarılarının devamını diliyoruz.