ÖZEL YETENEKLİLER PROGRAMI BAŞLIYOR!

• 0 yorum

Mahir 4.0 Acıbadem Kolejinin özel yetenekli öğrenciler için geliştirdiği eğitimdir. Acıbadem Okulları bir süredir Yetkin Genç Projesi ile pilot uygulamalarla Mahir 4.0 eğitimini 2015-2016 eğitim-öğretim yılında 7 Kişilik Grupla Acıbadem kampüsünde uygulamaya başlamıştır.

Mahir 4.0 eğitiminin amacı Acıbadem Okullarında öğrenim gören özel yetenekli öğrencileri bilimsel tanılama yöntemleriyle keşfetmek ve bu öğrencileri ilgi, yetenek, bilişsel ve sosyal gelişim gibi bireysel farklılıklarını dikkate alarak özgünlük, eleştirel düşünme, problem çözme, etkili iletişim gibi 21. yy becerileriyle donanmış , teknoloji üretim süreçleri hakkında bilgili, sosyal inovasyon becerisi yüksek işinde mahir bireyler yetiştirmektir.

Sosyal Medyada Paylaş