Okul Müdürümüzden Mesaj

Kıymetli Velimiz,

Bizlere emanet ettiğiniz, bugünlere getirmek için her türlü fedakarlığı gösterdiğiniz yavrularınızı, Özel Acıbadem Okulu ailesi olarak  “sizin en değerliniz, bizim en kıymetlimizdir” felsefesiyle kabul ettik. Bugünün öğrencilerini geleceği emanet edeceğimiz, geleceğimizin teminatı, 30-40 yıl sonra ülkemize ve insanlığa yön verecek bireyler olarak görüyor, dönemlerinde ihtiyaç duyacakları şartlara göre  yetiştirmek için çalışıyoruz.

Bu hedef doğrultusunda konuşulabilir bir yabancı dil ile birlikte, değerleriyle bütünleşmiş, üstün akademik başarılı ve bireysel yetenekleri gelişmiş bir nesil yetiştirmek üzere yola çıktık. Bu kutlu yolda siz değerli velilerimizi en büyük destekçimiz olarak görüyoruz.

Sevgili Öğrencilerim,

Her birinizin Özel Acıbadem Okulu’nun en özel birer ferdi olarak birlikte yürüdüğümüz gelecek, dünden, bugünden mutlaka daha aydınlık, daha güzel olacaktır.

Bu bağlamda İstanbul’un en güzel kolejinde, yarınlara hazırlanmanız için Özel Acıbadem Okulu’nun, idareci, öğretmenleri ve bütün çalışanları ideal etrafında kilitlenmiş, seferber olmuştur. Bu ideale hep birlikte ulaşacağımıza biz canı gönülden inanıyor, sizlerinde kendinize güvenmenizi bekliyoruz.

“Yorulmamak üzere yola çıkanlar asla yorulmazlar” özdeyişinin ifadesinden hareketle en yüksek başarı hedefimize hep birlikte ulaşacağımız, geleceğin liderlerini yetiştirdiğimiz ve yetiştirmeye devam edeceğimize inancım tamdır.

Özel Acıbadem Okulu “Geleceğe atılan imza…..”

Saygılarımla;
Mustafa YILDIRIM