Öğretmen Akademisi

Öğretmen seçimine ve gelişimine oldukça önem verilen okulumuzda yönetici, öğretmen ve diğer bütün çalışanlar için, veli ve öğrenci memnuniyetini de dikkate alan 360 derece Performans Değerlendirme Sistemi çalıştırılmakta, yönetici ve öğretmenlerimizin yeni gelişmeler doğrultusunda eğitimleri sürekli devam etmektedir. Bir öğretmenin bir yıl içinde okulumuzda aldığı eğitimin süresi minimum 75 saattir. Bunun yanında öğretmenlerimizin yıl boyunca kendi alanlarıyla ilgili gelişimlerini destekleyecek okul dışı eğitim programlarına katılmaları sağlanmakta bu konuda öğretmenlerimize maddi ve manevi destek sağlanmaktadır. Ayrıca okulumuz eğitim sürecinin dört boyutu ile ilgili alanında uzman danışmanlarla çalışmaktadır.