Hakkımızda

Özel Acıbadem Okulu, milli ve manevi değerlerimize bağlı, kendisi ve çevresi ile barışık, etkili ve sağlıklı iletişim kurabilen, yaşam boyu gayretli, öğrenmeyi bilen ve sürekli gelişime açık, güzel ahlaklı bireyler yetiştirmek amacıyla 2012 yılında Üsküdar’da Acıbadem Mahallesi’nde kuruldu.

Okulumuz, iyi yapılandırılmış profesyonel DEĞERLER EĞİTİMİ, güçlü YABANCI DİL EĞİTİMİ, tam öğrenme odaklı AKADEMİK EĞİTİM, bireysel, aile, iş ve toplumsal yaşamın vazgeçilmez becerilerini kazandıran özel BECERİ GELİŞTİRME PROGRAMLARI ile kısa sürede kalitesini kanıtlamıştır.

Okulöncesi-Anasınıfı, İlkokul ve Ortaokul düzeylerinde eğitim-öğretim faaliyetlerini sürdüren okullarımız Boğaziçi Eğitim Hizmetleri’ne bağlı olarak kurulmuştur.

Şubelerimiz;

Sultantepe Anaokulu

Gülağacı Anaokulu

Çamlıca Acıbadem Okulu (2017-2018 Öğretim yılında hizmete başlayacaktır.)

Bugün dünya en çok; insana, hayvana, eşyaya ve tüm canlılara değer veren hayatın ve içindekilerin kıymetini bilen kişilere muhtaç. Ecdadımızın dayanıp, güç aldığı bu değerleri canlandırmak, hayatın içinden yansımaları ile öğrencilerimize sunmak eğitim ufkumuzun önemli bir parçasıdır. Geleceğimiz olan çocuklarımızı karakterli bir nesil olarak yetiştirmek için buradayız.