Okulöncesi ve İlkokul Telafi Eğitimleri Bilgilendirme Metni

ÖNEMLİ NOT : Bu yazımız 2020-2021 öğretim yılında okullarımızda öğrenim görecek bütün öğrencilerimizi ve velilerimizi ilgilendirmektedir. Bu nedenle dikkatli bir şekilde sonuna kadar okunması önerilir.

OKULÖNCESİ BİRİMLER VE İLKOKULLAR İÇİN TANIŞMA – ORYANTASYON VE TELAFİ PROGRAMLARI BİLGİLENDİRME YAZISI

Değerli Velimiz,

Covid- 19 Küresel salgından dolayı, 23 Mart 2020 tarihinden itibaren ülkemizde ara verilen örgün eğitim- öğretim çalışmaları; Milli Eğitim Bakanlığı tarafından alınan karar doğrultusunda 19 Haziran 2020 tarihine kadar online ortam ve araç-gereçlerle, eksik konu kalmayacak şekilde tamamlanmıştır. Yine Milli Eğitim Bakanlığı kararıyla, 23 Mart 2020 – 19 Haziran 2020 tarihleri arasında gerçekleştirilen online eğitimlerin telafisi, Acıbadem Okullarında bütün sınıf düzeylerinde ve bütün dersleri kapsayacak şekilde 17 Ağustos 2020 - 21 Eylül 2020 tarihleri arasında yapılacaktır. Konuyla ilgili olarak sınıf düzeylerine göre detaylı planlama bilgisi aşağıda sunulmuştur.

ANASINIFI VE 1.SINIFLAR TANIŞMA - ORYANTASYON VE BÜTÜN OKULÖNCESİ VE 1.SINIF ÖĞRENCİLERİMİZ İÇİN TELAFİ PROGRAMLARI

31 Ağustos 2020 – 7 Eylül 2020 tarihleri arasında sınıf öğretmenlerimiz tarafından randevulu olarak Veli ve Öğrenci ile Bireysel Tanışma Görüşmeleri yapılacaktır. Okullarımıza yeni kayıt olan öğrencilerimiz için oldukça önemli olan bu görüşmelere ait randevu planlamaları 25-26 Ağustos 2020 tarihlerinde sınıf öğretmenlerimizin velilerimizle iletişime geçmeleri ile oluşturulacaktır.

07 - 21 Eylül 2020 tarihleri arasında okulöncesi ve 1.sınıf öğrencilerimiz için oryantasyon ve telafi programlarımız gerçekleştirilecektir. 07 - 21 Eylül 2020 tarihleri arasında bütün öğrencilerimiz okula tam gün devam edeceklerdir.

2.3. ve 4.SINIF ÖĞRENCİLERİMİZ İÇİN TELAFİ PROGRAMLARI

25 Ağustos 2020-21 Eylül 2020 tarihleri arasında 2.3. ve 4.sınıf öğrencilerimizle telafi programlarımız gerçekleştirilecektir. Bu tarihler arasında öğrencilerimiz okula tam gün devam edeceklerdir.  (Not : 24 Ağustosta öğretmenlerimizin Resmi PYP Eğitimleri olacağı için programımız 25 Ağustos 2020 tarihinde başlatılacaktır.)

Covid- 19 Pandemi nedeniyle, Telafi Programlarımız ve 2020-2021 Öğretim yılı için gerekli tedbirler alınmıştır. Konuyla ilgili gelişmelere göre tedbirlerimizdeki gerekli güncellemeler zamanında yapılacaktır.

Sağlıklı günlerde okullarımızda görüşmek dileğiyle saygılarımızla…

ACIBADEM OKULLARI

Not :

Herhangi bir konudaki soru ya da sorularınız için ilkokul müdür yardımcımızla iletişime geçebilirsiniz.