Kitap & Kırtasiye Alım Süreci

Özel Acıbadem Okulları D&R Kitap - Kırtasiye Alım Süreci

‘’ 1-Geçen seneden siteye kaydı bulunmayan velilerimizin, sitenin sağ üst köşesinde bulunan “Yeni Üyelik” butonuna tıklayarak siteye üye olması, üyeliği olanların ise siteye giriş yapmaları gereklidir.

2-Siteye kaydını tamamlayan velimiz artık alışveriş için hazırdır. Öncelikle kampüsünü, ardından da sınıfını seçerek okulun belirlemiş olduğu listeyi görmüş olur.

3- Listeden ürünlerini seçen velimiz sayfanın en altına inerek sepete ekle butonuna tıklar.

4-Ürünler sepete eklendikten sonra velimizin karşısına öğrenci bilgilerini gireceği sayfa gelmektedir. Bu sayfada öğrenci bilgileri ve cinsiyeti girildikten sonra sayfanın altında bulunan “Satın Al” butonuna tıklar(Öğrenci ismi ve cinsiyet kısmını doldurmadan bir sonraki sayfaya geçmesi mümkün değildir).

5-“Satın Al” butonuna tıkladıktan sonra gelen sayfada öncelikle adres seçimi yapar eğer kargoya bir not iletilmek istiyorsa “Sipariş Notu”na bunu ekler ve sayfanın altında bulunan “Devam Et” butonuna tıklar.

6-Son olarak velimizin karşısına “Ödeme Sayfası” çıkar. Burada ödemek için iki seçeneği vardır; kredi kartı ya da havale.
Velimiz gereken bilgileri de girdikten sonra siparişini tamamlar.

Alışveriş için linke tıklayınız; https://acibadem-okullari.okulbizde.com/

ÇAĞRI MERKEZİ NUMARASI:  (212) 354 46 73