Entelektüel İslam Kadınları

Acıbadem Okulları Genç Yazarlar Projesi

"Onlar güçlü, akıllı, entelektüel ve fedâkar kadınlardı. Çocuklarımızın süper kahraman ikonlarının bombardımanına tutuldukları bu çağda, gerçek kahramanlarımızı tanısınlar, öykülerini yazsınlar istedik."

İki yıllık bir çalışmanın ürünü olan, yedi kitaptan oluşan “Entelektüel İslam Kadınları Projesi”nin dokuz genç yazarı için hazırladığımız kitap lansmanı, usta yazarlardan Emine Uçak Erdoğan, Emeti Saruhan, Yıldız Ramazanoğlu, İsmail Kılıçarslan, Dursun Ali Taşçının katılımı ve genç yazarlarımızın imza etkinliği ile gerçekleşti.

Öğrencilerimiz yazma serüvenlerini dinleyicilerle paylaşması ile gerçekleşen etkinliğimiz keyifli dakikalara sahne oldu.

Acıbadem Okulları olarak genç yazarlarımızın küçük yaşlarda atmış oldukları ilk adımlarda yanlarında bulunmanın gururunu yaşıyoruz. Kıymetli öğrencilerimiz mürekkebiniz hiç bitmesin.