Eğitim Felsefemiz

Özel Acıbadem Okulu yönetici ve eğitimcileri olarak, sadece akademik yönden başarılı bireyler değil, aynı zamanda yaş düzeyine uygun olarak kritik düşünme becerileriyle güçlendirilmiş aklı ve doğru değerlerle yapılanmış kalbi eşgüdümlü çalışan; yeterli dini bilgi ve becerilere sahip; manevi gelişim sürecini başlatmış ve devam ettiren, en az bir yabancı dili iyi düzeyde konuşabilen, aynı zamanda bireysel, aile, iş ve toplumsal hayatta onu başarılı kılacak (iletişim, etkili öğrenme, liderlik, sunum vb.) önemli becerilere sahip, vatansever bireyler yetiştirmeyi amaçladık. Bu amaç doğrultusunda, Milli Eğitim Sistemimizin temel hedefleri içerisinde eğitim ve öğretim sürecimizi Değerler Eğitimi, Akademik Eğitim, Yabancı Dil Eğitimi ve Beceri Geliştirme olarak dört ana boyutta yapılandırdık.

Güzel ahlaklı bir nesil için Değerler Eğitimi Programı

Bilgili; derslerinde ve önemli sınavlarda başarılı bir nesil için Akademik Eğitim Programı

Dünya dillerinden en az birini İyi düzeyde konuşabilen bir nesil için Yabancı Dil Eğitimi Programı

Yaptığı işte becerikli bir nesil için Beceri Geliştirme Eğitimi Programı

Bugün dünya en çok; insana, hayvana, eşyaya ve tüm canlılara değer veren hayatın ve içindekilerin kıymetini bilen kişilere muhtaç. Ecdadımızın dayanıp, güç aldığı bu değerleri canlandırmak, hayatın içinden yansımaları ile öğrencilerimize sunmak eğitim ufkumuzun önemli bir parçasıdır. Geleceğimiz olan çocuklarımızı karakterli bir nesil olarak yetiştirmek için buradayız.